همایش بین‌المللی گردشگری سلامت، فرصتی بزرگ برای دیار هگمتانه

اقتصاد ایران: همدان-مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ،همایش بین‌المللی گردشگری سلامت، فرصتی بزرگ برای دیار هگمتانه دانست‌.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن معصوم‌علیزاده اظهار کرد: همایش بین‌المللی گردشگری سلامت، فرصتی بزرگ برای همدان در سال ۱۴۰۴ است که می‌توان افق‌های نوینی در حوزه‌های گردشگری و سلامت پیش روی استان باز کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان افزود: در این رویداد میهمانانی از کشورهای مختلف حضور دارند، از هر کشور وزیر گردشگری، وزیر بهداشت و تعدادی از جامعه گردشگری دعوت می‌شوند که حضور این افراد برای تبلیغ گردشگری و توریسم‌سلامت دستاورد بزرگی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب این همایش، چهار پنل تخصصی داریم و برای یک نصف روز نیز نشست و بازدید از مراکز درمانی استان را در نظر گرفته‌ایم. این بازدیدها می‌تواند جلوه‌ای از توانمندی‌های سلامت و درمان استان همدان را برای مهمانان خارجی به نمایش بگذارد.

معصوم‌علیزاده تصریح کرد: کشورهای هدف این همایش در مجموع ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت دارند که این عدد شامل حدود ۴۰ درصد گردشگران سلامت ایرانی است، این یک فرصت طلایی برای معرفی ظرفیت‌های همدان است.

نقشه راه گردشگری سلامت از همدان ترسیم شود

در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این جلسه با تأکید بر لزوم نگاه جامع، تخصصی و سیاست‌محور به موضوع گردشگری سلامت، بر طراحی نقشه راهی دقیق برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالقوه استان در این حوزه تأکید کرد.

حسین عرفانی افزود: علم پزشکی از دیرباز جایگاه والایی در تمدن ایران داشته است. از شیخ‌الرئیس بوعلی سینا گرفته تا افتخارات امروز جامعه پزشکی، ایران همواره در این عرصه پیشتاز بوده اما باید بدانیم که علم طب، یک علم تجربی و روزآمد است.

وی گفت: کتاب‌های پزشکی هر چهار سال یک‌بار بازنویسی می‌شوند و ما نیز باید با نگاه به نیازهای امروز، دانش خود را به‌روزرسانی کنیم.

پیشنهاد پنل تخصصی ویژه شرکت‌های خدمات‌رسان سلامت

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز اظهار کرد: گردشگری سلامت یک موضوع ملی است که نمی‌توان آن را صرفاً محدود به ظرفیت‌های استانی دانست. وزارت بهداشت و به‌طور مشخص معاونت درمان آن، ساختار مستقلی برای مدیریت گردشگری سلامت دارد و باید هماهنگی کاملی میان این بخش و دانشگاه‌ها برقرار باشد.

علیرضا سلطانیان تاکید کرد: اگر قرار باشد سالانه صدها یا هزاران بیمار خارجی برای دریافت خدمات درمانی وارد ایران شوند، باید از حالا ساختار لازم برای خدمات باکیفیت، تعرفه‌های رقابتی، سیستم‌های مدیریت ایمنی بیماران (PMS)، ترانسفر بیمار، تسهیل صدور ویزا و هماهنگی با مراکز گردشگری و جاذبه‌های فرهنگی فراهم شود.

وی افزود: این همایش باید علاوه بر رویکرد علمی، با نگاه بازاریابانه و حرفه‌ای نیز برگزار شود تا بتواند مسیر ورود ایران به بازار جهانی گردشگری سلامت را هموار سازد، چراکه این یک پروژه تفکری و زیرساختی است که دانشگاه‌ها، شرکت‌ها، و نهادهای حاکمیتی باید هم‌راستا و همدل در آن مشارکت کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ