مصاحبه حساس برای داوران مسابقات قرآن؛ مرحله ارتقاء آغاز شد
اقتصاد ایران: مسئول دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور از برگزاری مصاحبههای تغییر سطح مدرک داوری مسابقات قرآن کریم در ماه جاری خبر داد.
سید احمد مقیمی، مسئول دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم از برگزاری مصاحبههای تغییر سطح مدرک داوری مسابقات قرآن کریم در بازه زمانی 17 تا 20 فروردین ماه خبر داد.
او تصریح کرد: این مصاحبهها ویژه افرادی است که پیشتر در طرح «سنجش، آموزش و سطحبندی داوران مسابقات قرآن» موفق به اخذ مدرک داوری شدهاند و بر اساس تجربیات میدانی، حضور در دورههای آموزشی و ارزیابیهای انجامشده، نیاز به ارتقاء یا تغییر سطح مدرک آنها احساس میشد.
مقیمی با اشاره به گذشت چند سال از صدور مدارک قبلی داوران، خاطرنشان کرد: طی این مدت، تعدادی از داوران در دورههای مهارتافزایی، شبیهسازی و ارزیابیهای میدانی شرکت کردهاند و در نتیجه، بررسی مجدد و بهروزرسانی مدارک ایشان ضرورت داشت. البته گروهی از داوران نیز که تغییری در شرایط آنها مشاهده نشد، مدارکشان در همان سطح قبلی تمدید شده است.
او ادامه داد: در این راستا، از میان داورانی که در زمستان سال گذشته در آزمون شبیهسازی شرکت کرده بودند، 35 نفر برای حضور در این دوره از مصاحبهها دعوت شدهاند.
مسئول دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور با تأکید بر دقت در فرآیند ارزیابی در این دوره، اعلام کرد: تلاش شده تا عملکرد داوران در مراحل مختلف، از جمله دورههای مهارتافزایی، داوری میدانی، دورههای شبیهسازی و مصاحبهها با بالاترین سطح دقت بررسی شود. در این راستا از ظرفیت داوران خواهر در سه رشته استفاده شده است.
برگزاری دوره چهارم طرح، به صورت محدود و هدفمند
مسئول دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور در ادامه با اشاره به برنامهریزی برای برگزاری دوره چهارم طرح سنجش و سطحبندی داوران گفت: برخلاف سه دوره قبلی که به صورت فراگیر برگزار شد، دوره چهارم در سال جاری به صورت گزینشی و فقط در برخی استانها و رشتهها و بر اساس نیازسنجی برای رفع کمبودها اجرا خواهد شد.
او خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 620 داور دارای مدرک رسمی در سراسر کشور فعالیت میکنند که بخش عمدهای از نیاز استانها را پوشش میدهند.
مقیمی تمرکز اصلی در شرایط فعلی را ارتقای سطح دانش و مهارت داوران موجود عنوان کرد و گفت: با برگزاری دورههای آموزشی و نظارت بر عملکرد داوران دارای مدرک، هدف اصلی ما ارتقاء سطح داوری مسابقات است.
او از تهیه بانک آمار داوریهای انجامشده در سطح کشور خبر داد و گفت: این کار به منظور ایجاد عدالت و ساماندهی به کارگیری داوران، در دستور کار قرار دارد. این مهم از طریق پرتال جامع مسابقات قرآنی کشور که یکی از مصوبات ستاد عالی هماهنگی مسابقات است، محقق خواهد شد.
زمانبندی و اسامی اساتید مصاحبهکننده
بر این اساس، برنامه زمانبندی و اسامی اساتید مصاحبهکننده به شرح زیر اعلام شده است: روز 17 فروردین رشته صحت حفظ با حضور اساتید امیر آقایی، مهدی حسنی و زهرا صریحینژاد برگزار خواهد شد. در روز 18 فروردین نیز اساتید رشته صوت شامل امین پویا، علیاکبر کاظمی و حامد ولیزاده خواهند بود.
در روز 19 فروردین اساتید رشته تجوید با حضور اساتید مهدی قرهشیخلو، محمدجواد پناهی، محمدرضا پورزرگری برگزار خواهد شد. در این روز در رشته وقف و ابتدا با حضور اساتید حسین اخوان اقدم، سید احمد میریان، مریم خطیب خواهند بود.
در روز 20 فروردین در رشته لحن با حضور اساتید غلامرضا شاهمیوه، حسن مختاری، سمانه کوچکی برگزار خواهد شد. این مصاحبهها، گامی مهم در جهت ارتقاء کیفی سطح داوری مسابقات قرآن کریم در کشور ارزیابی میشود.
انتهای پیام/