سازمان ملل؛ کاهش کمک‌های بین‌المللی ممکن است روند کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار را معکوس کند

اقتصاد ایران: سازمان ملل متحد هشدار داده است که کاهش بودجه کمک‌های انسانی و توسعه‌ای می‌تواند موجب بازگشت به وضعیت پیشین در کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار شود. گزارش‌ها نشان می‌دهند که پیشرفت‌های اخیر در این حوزه کُند شده و بسیاری از کشورها با بحران‌های انسانی، در معرض آسیب‌های بیشتری قرار دارند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،سازمان ملل متحد در جدیدترین هشدار خود به خطر افزایش مرگ‌ومیر مادران باردار در جهان اشاره کرده و تاکید دارد که کاهش بودجه‌های امدادی می‌تواند پیشرفت‌های سال‌ها در این زمینه را به عقب بازگرداند. گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان می‌دهد که در طول قرن اخیر، مرگ‌ومیر ناشی از بارداری و زایمان در سطح جهانی تا ۴۰ درصد کاهش یافته است. با این حال، کارشناسان سلامت عمومی هشدار می‌دهند که این روند پیشرفت در سال‌های اخیر کندتر شده و با کاهش کمک‌های مالی بین‌المللی، این روند ممکن است دچار وقفه یا پسرفت شود.

در سال ۲۰۲۳، که تازه‌ترین آمار موجود است، حدود ۲۶۰ هزار مادر در سراسر جهان بر اثر مشکلات بارداری و زایمان جان خود را از دست دادند. این معادل مرگ یک زن در هر دو دقیقه است. شواهد نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ درصد این مرگ‌ها در کشورهای جنوب صحرای آفریقا اتفاق می‌افتد. بسیاری از این کشورها با بحران‌های انسانی و جنگ‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند، که آسیب‌پذیری زنان باردار را افزایش داده است. کشورهایی نظیر چاد، جمهوری آفریقای مرکزی، نیجریه و سومالی نمونه‌هایی از مناطق آسیب‌دیده‌ای هستند که از کمبود منابع بهداشتی و خدمات درمانی رنج می‌برند.

این هشدارها به ویژه در شرایطی مطرح می‌شود که بحران‌های جهانی همچنان بر توانایی کشورهای کم‌درآمد در دسترسی به خدمات بهداشتی موثر تاثیر می‌گذارد و روند تلاش‌های جهانی برای کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار را تهدید می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ