برندسازی محصولات کشاورزی در مازندران دنبال می شود

اقتصاد ایران: ساری - استاندار مازندران از تشکیل کارگروه های مختلف در حوزه کشاورزی خبر داد و گفت: برندسازی و صادرات هدفمند در کشاورزی دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یونسی شامگاه یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این که در انتهای این هفته و حداکثر اوایل هفته بعد مشکل کود در کل استان مرتفع خواهد شد، افزود: بنده با کشاورزی سنتی مخالف هستم. ما باید کشاورزی را به سمت کشاورزی مدرن ببریم. وقتی کشاورزی مدرن شود، حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد بازدهی آن افزایش پیدا می‌کند که در کنارش البته باید صنایع تبدیلی و صنایع فرآوری شده را احیا کنیم.

یونسی افزود: کشاورزانی که از فناوری‌های نوین وعلم روز دنیا استفاده می‌کنند از یک هکتار ۱۵۵ تن مرکبات دریافت می‌کنند اما کشاورز سنتی ۳۰ تن دریافت می‌کند که تفاوت آن ۵ برابر است.

استاندار مازندران از تشکیل کارگروه‌های مختلف در موضوع کشاورزی گفت و بیان کرد: برای اجرای این موضوع، کارگروهی را تشکیل داده‌ایم برای از بالقوه به بالفعل رساندن کشاورزی مدرن تا صادرات هدفمند داشته باشیم و برند سازی کنیم. به عنوان مثال، مثلاً برنج طارم خودمان را می‌توانیم برند سازی کنیم.

وی تاکید کرد: در کنار کشاورزی ما قصد داریم «گردشگری کشاورزی» را راه‌اندازی کنیم. مثل آب بندان‌ها و بوم‌گردی‌هایی که برای تماشای شالیزار، گردشگر وارد استان می‌کند و در آنجا امرار معاش خواهند کرد. با فعال کردن بوم‌گردی‌ها، کشاورزی سنتی را باید به کشاورزی مدرن تبدیل کرد.

استاندار مازندران از راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی گفت و افزود: این شرکت‌های تعاونی برای کشاورزان است. در بازدیدی که در غرب استان داشتیم، دیدم که با کمبود انبار مواجه هستیم، دستور دادیم که ما تسهیلات در اختیار قرار می‌دهیم و شما آنها را ارتقا دهید. مثلاً در نور، ظرفیت سردخانه‌ای حدود ۲۵۰ تن بود که گفتیم این مقدار را به ۷۵۰ تن افزایش دهند.

وی ادامه داد: ما امسال قطعاً شرکت‌های تعاونی را فعال خواهیم کرد و خودمان محصولات را از کشاورزان خریداری خواهیم کرد و در اختیار دولت قرار خواهیم داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ