وال استریت ژورنال:

چین در نهایت برنده جنگ‌ تجاری ترامپ است

اقتصاد ایران: روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که در نهایت چین برنده جنگ تجاری خواهد بود که ترامپ به راه انداخته است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از تاس، روزنامه وال استریت ژورنال طی گزارشی اعلام کرد که اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در اعمال تعرفه بر واردات کالا از بیش از ۱۸۰ کشور به ایالت متحده، نظم کنونی جهان را تغییر می‌دهد و شیء جینپینگ، رئیس جمهور چین، به طور آشکار کسی است که برنده اجرای چنین سیاستی خواهد بود.

دولت ترامپ از روز چهارشنبه گذشته رسماً واردات کالا از چین را مشمول تعرفه ۳۴ درصدی کرده و در مقابل هم چین واردات همه کالاها از آمریکا را شامل تعرفه مشابه کرده است و این تصمیم از هفته آینده اجرایی می‌شود. از سوی دیگر چین تعدادی از شرکت‌های آمریکایی را نیز در لیست سیاه خود قرار داده و دسترسی آنها به تجارت، سرمایه گذاری و صادرات به این کشور را محدود کرده است.

از طرف دیگر چین عرضه عناصر کمیاب زمین را نیز محدود کرده که با توجه به کاربرد این مواد در تولید تجهیزات با فناوری بالا، پیش بینی می‌شود چرخه تأمین این مواد در بازار جهانی دچار اختلال شود.

وال استریت ژورنال بر این باور است که شرایط پیش آمده در واقع حکم یک هدیه را برای رئیس جمهور چین دارد چرا که وی مطمئن است که برای تأمین نیازهای این کشور می‌تواند به غیر از آمریکا جایگزین‌های دیگری پیدا کند.

نکته دیگری هم که باید به آن توجه کرد این است که کشورهای دیگری نظیر ویتنام، تایلند، اندونزی و فیلیپین هم که برای کاهش نفوذ چین به سمت تجارت با آمریکا رفته بودند نیز مشمول اعمال تعرفه‌های ۱۷ تا ۴۶ درصدی شده اند و تحت فشار قرار دارند، این به نفع چین است و روزنامه آمریکایی مذکور بر این باور است که با توجه به قرار گرفتن ژاپن و کره جنوبی در شرایط مشابه، این مسئله تشکیل یک اتحاد اقتصادی در آسیا در برابر چین را هم مختل می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ