مبارزه با آفات عمومی از اولویت‌های حوزه کشاورزی کردستان است

اقتصاد ایران: سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان مبارزه با آفات عمومی و به ویژه سن گندم را از اولویت‌های این سازمان دانست و نقش متخصصان حفظ نباتات را درحفظ رکورد تولید گندم درکشتزارهای دیم مهم خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، سعدی نقشبندی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد گیاه پزشکی بر اهمیت بی‌بدیل حفظ نباتات در دستیابی به تولید پایدار کشاورزی تاکید کرد.

وی مبارزه با آفات عمومی و به ویژه سن گندم را از اولویت‌های اصلی این سازمان برشمرد و نقش متخصصان حفظ نباتات را در حفظ رکورد تولید گندم در کشتزارهای دیم بسیار مهم ارزیابی کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ضمن تاکید بر جایگاه محوری حفظ نباتات در رونق تولیدات کشاورزی، مبارزه هدفمند و مؤثر با آفات فراگیر و آفت کلیدی سن گندم را به عنوان اولویت‌های اساسی این سازمان معرفی کرد.

نقشبندی در این جلسه که با حضور مدیران ستادی معاونت بهبود تولیدات گیاهی به صورت حضوری و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها از طریق وبینار برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های متخصصین و کارشناسان حفظ نباتات در حفظ دستاورد قابل توجه تولید گندم در اراضی دیم، حضور فعال و میدانی مدیران بخش کشاورزی استان در مناطق تولیدی و بررسی نزدیک مسائل و چالش‌های کشاورزان را امری ضروری و راهگشا دانست.

این نشست تخصصی که به همت معاونت بهبود تولیدات گیاهی برگزار گردید، فرصتی برای تبادل نظر و بررسی راهکارهای ارتقای عملکرد حوزه حفظ نباتات در راستای نیل به اهداف افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی فراهم آورد.

در پایان این جلسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی بر لزوم تقویت هماهنگی و تعامل سازنده میان بخش‌های گوناگون این سازمان و همچنین اهمیت آموزش و ترویج روش‌های نوین و کارآمد مبارزه با آفات و بیماری‌های گیاهی در بین کشاورزان تاکید کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ