ضرورت هدایت سرمایه های پراکنده به سمت تولید

اقتصاد ایران: همدان ـ عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا گفت:هدایت سرمایه‌های پراکنده به سوی نیروهای کار جوان و متخصص امری ضروری است.

امیرحسین رهبر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جنگ ترکیبی صهیونیست‌ها علیه جبهه مقاومت و نقش محوری آمریکا در این جنگ، تاکید کرد: بخشی از این نبرد، در قالب جنگ نرم و از طریق تأثیرگذاری بر افکار و باورها در حال انجام است.

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا با نام بردن از رسانه‌هایی همچون بی‌بی‌سی، صدای آمریکا (که اخیراً تعطیل شده است) و ایران اینترنشنال، آن‌ها را ابزاری در دست صهیونیست‌ها برای تحریف واقعیت و ترویج عقب‌نشینی از آرمان‌ها در میان مردم ایران دانست و ادامه داد: این رسانه‌ها با تأمین مالی از سوی صهیونیست‌ها، در پی القای این باور هستند که ایران چاره‌ای جز پذیرش شرایط تحمیلی و دست کشیدن از حمایت از مقاومت ندارد.

این کارشناس اقتصادی، تحریم‌های ظالمانه را عامل مهمی از مشکلات اقتصادی کشور دانست و با اشاره به سابقه مذاکرات ایران و آمریکا، نسبت به بدعهدی طرف آمریکایی در هرگونه توافق احتمالی مجدد هشدار داد.

وی تاکید کرد: رسانه‌های دشمن در حال ارائه روایتی معکوس از تحریم‌ها هستند و آمریکا با حمایت بی‌دریغ از اسرائیل، به این کشور اجازه داشتن سلاح اتمی داده، در حالی که کشورهای دیگر را از این حق محروم می‌کند.

رهبر با تاکید بر اهمیت جهاد تبیین، خواستار اختصاص روزانه حداقل یک ساعت برای مطالعه و آگاهی از اخبار و تحلیل‌های معتبر شد و از مردم خواست تا با روشنگری و پاسخگویی به شبهات، در این جهاد شرکت کنند.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در شرایط فعلی خواهان اقدام نظامی نیستند، بر اهمیت تحقیق، مشورت و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری تاکید کرد و ادامه داد: هدایت سرمایه‌های پراکنده به سوی نیروهای کار جوان و متخصص امری ضروری است.

رهبر افزود: موفقیت اقتصادی و پیشرفت کشور را برای بهبود وضعیت معیشتی مردم، کاهش فقر و ایجاد شغل ضروری است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ