اعلام رسمی تعرفه های سنگین واردات از کشورهای مختلف از سوی ترامپ

اقتصاد ایران: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی روی تمام خودروهای وارداتی خارجی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، در سخنرانی خود اعلام کرد: کشورش دوران جدیدی را آغاز کرده و استقلال اقتصادی خود را باز پس گرفته است.

وی مدعی شد که در ۵۰ سال گذشته کشورهای زیادی آمریکا را غارت کرده و فرصت‌های شغلی را از این کشور ربوده‌اند، اما این روند از امروز برای همیشه متوقف خواهد شد.

ترامپ با اشاره به سیاست‌های اقتصادی جدید، وعده داد که کشورش را دوباره ثروتمند کرده و شغل‌ها و کارخانه‌ها را به ایالات متحده بازخواهد گرداند.

وی از امضای قریب‌الوقوع یک فرمان اجرایی برای اعمال تعرفه‌های گمرکی متقابل خبر داد و گفت که آمریکا از این پس همان میزان تعرفه‌ای را که کشورهای دیگر بر کالاهای آمریکایی تحمیل می‌کنند، بر محصولات وارداتی آن‌ها اعمال خواهد کرد.

ترامپ ادعا کرد که این اقدامات، آمریکا را بیش از هر زمان دیگری به عظمت خواهد رساند و موجب کاهش قیمت‌ها برای مصرف‌کنندگان خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا اظهار داشت: تعرفه‌های فعلی آمریکا بر خودروهای خارجی تنها ۲.۵ درصد است، درحالی‌که اتحادیه اروپا تعرفه ۱۰ درصدی بر خودروهای آمریکایی اعمال می‌کند.

وی گفت: از نیمه‌شب، دولت آمریکا تعرفه ۲۵ درصدی بر تمامی خودروهای وارداتی اعمال خواهد کرد.

وی با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی گذشته، گفت: کلاهبرداران و دزدان خارجی کارخانه‌های آمریکا را غارت کرده و رؤیای آمریکایی را نابود کرده‌اند.

ترامپ افزود: شهروندان سخت‌کوش آمریکایی مجبور بوده‌اند نظاره‌گر افزایش ثروت و قدرت دیگر کشورها باشند، اما اکنون زمان آن رسیده که آمریکا دوباره پیشرفت کند و تریلیون‌ها دلار سرمایه جذب نماید.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین از تولیدکنندگان خودروی داخلی آمریکا تشکر کرد و تأکید کرد که سیاست‌های جدید منجر به افزایش تولید داخلی، رقابت قوی‌تر و کاهش قیمت‌ها خواهد شد.

وی این روز را یکی از مهم‌ترین روزهای تاریخ آمریکا دانست و آن را نقطه عطفی در مسیر استقلال اقتصادی کشورش توصیف کرد.

وی اعلام کرد: چین تعرفه‌ای معادل ۶۵ درصدی بر برنج تولیدی کشاورزان آمریکایی اعمال می‌کند.

ترامپ همچنین اظهار داشت که ایالات متحده سالانه ۳۰۰ میلیارد دلار حمایت تجاری به کشورهای مختلف از جمله مکزیک و حدود ۲۰۰ میلیارد دلار به کانادا ارائه می‌دهد.

وی گفت که مردم آمریکا به دلیل تعرفه‌های گمرکی اعمال‌شده بر کالاهای آمریکایی، هزینه سنگینی می‌پردازند.

رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که ایالات متحده می‌تواند ثروتمندتر از سایر کشورها باشد، اما این امر نیازمند هوشمندی است.

وی گفت که آمریکا تنها ۲.۸ درصد تعرفه بر بسیاری از کالاها اعمال می‌کند، درحالی‌که سایر کشورها تعرفه‌هایی بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درصد بر کالاهای آمریکایی وضع کرده‌اند.

ترامپ هشدار داد که ایالات متحده دیگر نمی‌تواند سیاست تسلیم اقتصادی یک‌جانبه را ادامه دهد و افزود که آمریکا نباید کسری بودجه کانادا، مکزیک و بسیاری از کشورهای دیگر را جبران کند.

وی اعلام کرد: تعرفه‌های گمرکی متقابل به‌طور کامل اجرا نخواهند شد، اما ایالات متحده کشورهایی را که با آن برخورد ناعادلانه‌ای داشته‌اند، مورد حسابرسی قرار خواهد داد.

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که واشنگتن تعرفه ۳۴ درصدی بر واردات از چین، ۲۶ درصدی بر واردات از هند، ۳۲ درصدی بر واردات از تایوان و ۳۰ درصدی بر واردات از آفریقای جنوبی اعمال خواهد کرد.

وی اعلام کرد که همچنین بر اساس تعرفه‌های وضع شده، از این پس، تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات از انگلیس، برزیل و سنگاپور، تعرفه ۳۲ درصدی بر واردات از اندونزی، تعرفه ۴۹ درصدی بر واردات از کامبوج و تعرفه ۲۴ درصدی بر واردات از ژاپن اعمال خواهد شد.

ترامپ همچنین هشدار داد که کسری تجاری مزمن دیگر صرفاً یک مشکل اقتصادی نیست، بلکه به یک وضعیت اضطراری ملی تبدیل شده که امنیت و سبک زندگی آمریکایی‌ها را تهدید می‌کند.
وی تأکید کرد که این کسری تجاری در برابر کشورهای دیگر، تهدیدی بزرگ برای ایالات متحده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ