ادعای خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

اقتصاد ایران: وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT بار دیگر بر ادامه سیاست شکست خورده فشار حداکثری علیه ایران تأکید کرد و مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا حد ممکن اعمال خواهیم کرد تا دسترسی حکومت ایران به منابع مالی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده آن را تأمین می‌کنند، مختل کنیم.

وی ادعا گرد: تحریم‌های گسترده‌ای در حال اجراست که تمامی مراحل زنجیره تأمین نفت ایران، از استخراج تا فروش و تسویه مالی را هدف قرار می‌دهد.

به ادعای وی، «این اقدامات در راستای جلوگیری از درآمد میلیاردها دلاری ایران از فروش نفت است که به ادعای وی، تهران از آن برای تأمین مالی برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود و همچنین حمایت از گروه‌های منطقه‌ای مانند حماس، حزب‌الله لبنان، حوثی‌ها و گروه‌های شبه‌نظامی در عراق استفاده می‌کند.»

بسنت همچنین به اقدام اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم یک پالایشگاه مستقل و مدیرعامل آن در ۲۰ مارس اشاره کرد و مدعی شد که پالایشگاه‌های مستقل که نفت ایران را خریداری می‌کنند، شریان اصلی اقتصادی حکومت ایران هستند و ایالات متحده مصمم است این جریان درآمدی را قطع کند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: ایران با ایجاد یک «سیستم بانکی سایه» تلاش دارد تحریم‌ها را دور بزند و ارز سخت به دست آورد.

وی افزود: واشنگتن از ابزارهای اطلاعاتی و همکاری با سیستم مالی بین‌المللی برای مقابله با این شبکه‌های مالی استفاده خواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ