کارشناس مسائل بین الملل اعلام کرد:

اولویت وزارت خارجه رفع مشکل تحریم است

اقتصاد ایران: کارشناس مسائل بین الملل گفت: مهم ترین دستور کار وزارت خارجه در سال جدید پایان دادن تحریم ها است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، حسن بهشتی پور  با اشاره به اولویت‌های دستگاه دیپلماسی در سال جدید، اظهار داشت: مهم‌ترین اولویت وزارت خارجه رفع مشکل تحریم است که باید راهی برای این مهم پیدا کند.

وی با اشاره به زمان فعال شدن مکانیسم ماشه، ادامه داد: با اروپایی‌ها حداقل باید مذاکره کرد تا در مهر ماه مکانیسم ماشه فعال نشود چرا که اگر فعال شود قطعنامه‌های تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل باز می‌گردد و مشکلات ما را از نظر حقوقی حداقل زیاد می‌کند.

کارشناس مسائل بین‌الملل عنوان کرد: توسعه همکاری با کشورهای همسایه نیز از دیگر اولویت‌های وزارت خارجه است که البته در این با ره نیز تا زمانیکه مشکلات تحریم‌ها حل نشود، زیاد کارگشا نیست.

بهشتی پور افزود: در توسعه مناسبات باید منافع اقتصادی مد نظر باشد که البته تا زمانیکه تحریم‌ها وجود دارد این مهم زیاد امکان پذیر نیست.

وی یادآور شد: تحریم‌های ما شرقی و غربی است یعنی جهان را علیه ما تحریم کرده‌اند. متأسفانه ما در شرایطی هستیم که آمریکا جهان را مجبور کرده با ما ارتباط نداشته باشند.

کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه مهم‌ترین دستور کار وزارت خارجه در سال جدید پایان دادن تحریم‌ها است، تصریح کرد: این مسئله به این معنا نیست که صرفاً با غرب ارتباط برقرار کند.

بهشتی پور در پایان خاطر نشان کرد: طبق آمارهای رسمی مقایسه تمام شاخص‌های اقتصادی با کشورهای همسایه نشان می‌دهد که ما عقب تر از آنها هستیم که دلیل این عقب بودن به تحریم‌ها مربوط است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ