هشدار در مورد سرقت اطلاعات بانکی با ترفند حراج‌های آنلاین

اقتصاد ایران: رئیس پلیس فتا پایتخت اعلام کرد: مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در ایام نوروز باشید و فریب تخفیف‌های جعلی را نخورید.

سردار داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت، در گفتگو با خبرنگار مهر نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی نوروزی هشدار داد و با تأکید بر لزوم هوشیاری شهروندان در خریدهای اینترنتی، گفت: برخی افراد سودجو با سوءاستفاده از فرصت خریدهای نوروزی و تخفیف‌های ویژه حتی در روزهای پایانی نوروز اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند. این افراد از طریق ایجاد فروشگاه‌های اینترنتی نامعتبر، تبلیغات جعلی و ارائه تخفیف‌های وسوسه‌انگیز، کاربران را به سمت خود جذب کرده و سپس با روش‌هایی همچون ارسال کالاهای بی‌کیفیت، عدم تحویل سفارش و سرقت اطلاعات بانکی از طریق لینک‌های جعلی، از مردم سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران در ادامه به شگردهای رایج مجرمان سایبری اشاره کرد و افزود: یکی از روش‌های متداول کلاهبرداران، فیشینگ یا سرقت اطلاعات بانکی است. مجرمان با طراحی صفحات پرداخت جعلی، اطلاعات کارت بانکی افراد را به سرقت برده و سپس حساب‌هایشان را خالی می‌کنند. همچنین، برخی از این افراد با وعده تخفیف‌های نامتعارف، کاربران را ترغیب به خرید کرده و پس از دریافت وجه، کالا را ارسال نمی‌کنند.

وی در توصیه به شهروندان تأکید کرد: هموطنان باید تنها از فروشگاه‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی (این ماد) خرید کنند و پیش از پرداخت هرگونه وجه، از صحت و اعتبار فروشنده اطمینان حاصل کنید. همچنین، هرگز اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت‌های نامعتبر وارد نکنند و در صورت مشاهده تخلفات سایبری، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ