پناهجویان افغان در کاستاریکا، قربانیان سیاست‌های آمریکا

اقتصاد ایران: گروهی از پناهجویان افغان که با نیروهای آمریکایی همکاری می‌کردند اکنون از آمریکا به کاستاریکا اخراج شده‌اند و در بلاتکلیفی و ترس به سر می‌برند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، شماری از افغان‌های همکار با نیروهای آمریکایی که از این کشور به کاستاریکا اخراج شده‌اند در شرایط سختی در کمپ‌های پذیرش زندگی می‌کنند و هیچ کشوری حاضر به پذیرش آنها نیست.

یکی از پناهجویان به خبرگزاری فرانسه گفته است اگر به افغانستان بازگردد، جانش در خطر است. او و همسرش از جمله 200 پناهجویی هستند که از کشورهای مختلف به این کشور منتقل شده‌اند.

این زوج که پیش از تحولات اخیر افغانستان با شرکت‌های آمریکایی همکاری کرده بودند، ابتدا به ایران پناه برده و سپس پس از دو سال و نیم به برزیل رفتند. آن‌ها از طریق مسیر خطرناک جنگلی دارین میان کلمبیا و پاناما خود را به آمریکا رساندند، اما اکنون در کمپ‌های موقت کاستاریکا نگهداری می‌شوند.

تاکنون، بیش از 70 پناهجو از این گروه به کشورهای خود بازگردانده شده‌اند و حدود 10 نفر دیگر نیز به زودی به وطن خود فرستاده خواهند شد.

در حال حاضر، بیش از یکصد پناهجو در کمپ‌های کاستاریکا در انتظار تعیین سرنوشت خودشان هستند و هیچ کشوری حاضر به پذیرش آن‌ها نشده است.

این وضعیت نشان‌دهنده پیامدهای ناگوار سیاست‌های مهاجرتی آمریکا و عدم حمایت کافی از پناهجویان است که در جستجوی امنیت و زندگی بهتر، به سرنوشت نامعلومی دچار شده‌اند.

آمریکا اسفندماه گذشته در اقدامی، گروهی از پناهجویان فاقد مدرک اقامت را به کاستاریکا در آمریکای مرکزی اخراج کرد.

این پناهجویان شامل خانواده‌هایی از کشورهای مختلف از جمله افغانستان، ایران، ازبکستان، چین، ارمنستان، ترکیه، روسیه، گرجستان، ویتنام، آذربایجان، اردن، غنا و قزاقستان بودند.

انتهای پیام/.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ