تولید نشانه انقلابی گری است

اقتصاد ایران: همدان-نماینده ولی فقیه در همدان گفت: تولید، نشانه انقلابی‌گری است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدان، در خطبه‌های نماز عید فطر، ورود به عرصه تولید را از شاخص‌های انقلابی‌گری دانست و خواستار تبدیل مکان‌های کم‌استفاده به کارگاه‌های اشتغال‌زایی شد.

وی با استناد به خطبه‌های عید فطر حضرت علی (ع) بر گذرا بودن دنیا و پرهیز از حرص و طمع تاکید کرد و به اهمیت نماز، روزه، زکات، حج، امر به معروف، مسئولیت‌های اجتماعی و توجه به خانواده اشاره نمود. همچنین، وی احتکار و کم‌فروشی را از جمله نکات مورد تاکید حضرت علی (ع) دانست و قرآن کریم را بهترین موعظه توصیف کرد.

آیت‌الله شعبانی موثقی با اشاره به فلسفه ماه رمضان به عنوان تمرین تقوا، بر تداوم حضور پررنگ مردم در مساجد و حسینیه‌ها فراتر از ماه رمضان تاکید کرد.

نماینده ولی فقیه در همدان، شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری در تولید را یادآوری کرده و ورود به عرصه تولید را نشانه‌ای از انقلابی‌گری خواند. وی از کسانی که توانایی ایجاد اشتغال دارند خواست تا بیشتر به تولید بپردازند و پیشنهاد کرد از مکان‌های کم‌استفاده در استان، مانند برخی حسینیه‌ها، به عنوان کارگاه‌های تولیدی استفاده شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن اشاره به سیاست جمهوری اسلامی در مذاکرات برای رفع تحریم‌ها، بر لزوم پرهیز از فشار و تهدید در این مذاکرات تاکید کرد. او پیشنهاد داد که دولت با حل مشکلات داخلی و برخورد با نفوذی‌ها، زمینه رفع این مشکلات را فراهم کند. همچنین، وی بر لزوم پیگیری مطالبات مردم از طریق قانونی و حفظ اقتدار نیروی انتظامی تاکید کرد.

در پایان، آیت‌الله شعبانی موثقی از برنامه‌ای اجتماعی به منظور افزایش نشاط اجتماعی تقدیر کرد و بر لزوم طراحی برنامه‌های مشابه در جامعه تاکید نمود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ