حمایت نظامی از اروپا از اولویت پنتاگون خارج می‌شود

اقتصاد ایران: یک رسانه آمریکایی با استناد به یک سند محرمانه در مورد مدیریت ارتش آمریکا گزارش داد که در صورت پیشروی‌های روسیه، ایالات متحده حمایت نظامی قابل توجهی از اروپا نخواهد کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه واشنگتن پست با استناد به سند موسوم به «راهنمای موقت استراتژی دفاع ملی» که در اختیار دارد، گزارش داده که پیت هگزث، وزیر دفاع آمریکا به وزارتخانه خود دستور داده که فقط به میزان بسیار محدودی در اروپا مداخله کند.

در این سند آمده است که اگر روسیه از نظر نظامی پیشروی کند، بعید است که ایالات متحده حمایت نظامی قابل توجهی در اروپا ارائه دهد. این سند اولویت هایی را برای مقامات ارشد پنتاگون تعیین می کند.

البته مشخص نیست که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح، نیز در شرایط اضطراری بر اساس این دستورالعمل تصمیم خواهد گرفت یا خیر. طبق ماده 5 معاهدات ناتو، ایالات متحده باید در صورت حمله به یکی از اعضای ائتلاف نظامی ناتو از آن دفاع کند.

بر اساس این دستورالعمل، واشنگتن می خواهد از متحدان ناتو بخواهد که دفاع از منطقه خود را خودشان به دست بگیرند. البته ایالات متحده به تضمین بازدارندگی هسته ای علیه روسیه ادامه می دهد. در این دستورالعمل آمده است که ناتو تنها می تواند روی نیروهای آمریکایی حساب کند که در دفاع ملی یا بازدارندگی نظامی خود از چین دخالت ندارند. در این گزارش آمده است که این سند توسط هگزث امضا و در اواسط ماه مارس در وزارتخانه وی توزیع شده است.

در این سند حمله احتمالی چین به تایوان به عنوان بزرگترین تهدید و دفاع از این کشور جزیره ای آسیایی به عنوان وظیفه اصلی ارتش آمریکا توصیف شده است. چین تایوان دموکراتیک را به عنوان یک استان مرتد می بیند و مکررا تهدید به حمله می کند. در این دستورالعمل آمده است که ارتش ایالات متحده همچنین می خواهد از خاورمیانه خارج شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ