سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان به بازنگری نیاز دارد

اقتصاد ایران: نماینده پیشین پاکستان در امور افغانستان، در مقاله‌ای به انتقاد از سیاست‌های سختگیرانه دولت اسلام‌آباد نسبت به طالبان و پناهجویان افغان پرداخت و اظهار داشت که سیاست‌های کشورش نیاز به بازنگری دارد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «آصف درانی» نماینده ویژه پیشین پاکستان در امور افغانستان، در مقاله‌ای که در روزنامه «داون نیوز» منتشر شد، به بررسی و انتقاد از سیاست‌های اخیر دولت پاکستان در قبال طالبان و پناهجویان افغان پرداخته است.

وی با اشاره به مواضع سختگیرانه دولت اسلام‌آباد، هشدار داد که این سیاست‌ها نه تنها به تقویت نفوذ هند بر طالبان منجر می‌شود، بلکه موجب افزایش تنش‌ها و خصومت‌ها در روابط پاکستان و افغانستان خواهد شد.

درانی به ویژه از تعیین ضرب‌الاجل برای اخراج دسته‌جمعی پناهجویان افغان انتقاد کرد و اظهار داشت که این اقدامات باعث ایجاد نفرت عمومی نسبت به پاکستان در افغانستان می‌شود.

نماینده ویژه پیشین پاکستان در امور افغانستان افزود رفتار خشن و تبعیض‌آمیز با پناهجویان افغان، به خصومت بیشتر میان دو کشور دامن می‌زند و نیاز به بازنگری فوری در این سیاست‌ها دارد.

این دیپلمات با اشاره به ادعاهای مقامات پاکستانی مبنی بر اینکه طالبان به مخالفان مسلح پاکستان پناه داده‌اند، یادآور شد که این ادعاها همواره از سوی طالبان رد شده و نیاز به یک رویکرد دیپلماتیک و همکارانه دارد.

وی همچنین به اهمیت جغرافیایی افغانستان برای پاکستان اشاره کرد و گفت: دسترسی پاکستان به آسیای مرکزی بدون رضایت افغانستان ممکن نیست.

درانی همچنین تأکید کرد که حکومت پاکستان باید به جای اخراج پناهجویان افغان، به سیاست‌های دوراندیشانه‌ای روی آورد که رضایت و همکاری افغان‌ها را جلب کند.

دیپلمات پاکستانی کعتقد است که با اتخاذ این رویکرد، می‌توان به بهبود روابط دو کشور کمک کرد و از نفوذ منفی هند بر طالبان جلوگیری نمود.

انتهای پیام/.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ