میزان جوجه ریزی در جویبار ۲۱ درصد افزایش یافت

اقتصاد ایران: جویبار - مدیر جهاد کشاورزی جویبار از افزایش ۲۱ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی، توسعه صنعت طیور در شهرستان خبر داد.

عبدالله رحیمی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، میزان جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در شهرستان جویبار به ۱۳ میلیون و ۵۹ هزار قطعه رسید که از این میزان، ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید تولید شده است.

رحیمی افزود: این میزان جوجه‌ریزی در مقایسه با میانگین جوجه‌ریزی در سه سال اخیر، ۲۱ درصد افزایش داشته است. شهرستان جویبار به عنوان یکی از شهرستان‌های تأثیرگذار در تولید گوشت سفید، بالغ بر ۷ درصد از تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در پایان اظهار داشت: جوجه‌ریزی‌های انجام شده در سالن‌های مرغداری این شهرستان نقش مؤثری در تأمین پروتئین مورد نیاز شهروندان، اشتغال‌زایی و تأمین گوشت مورد نیاز بازار دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ