تشدید جنگ تجاری آمریکا، طلای جهانی را به مدار صعود بازگرداند

اقتصاد ایران: افزایش تعرفه ۲۵ درصدی خودروهای وارداتی توسط ترامپ و هشدارها نسبت به گسترش جنگ تجاری، همراه با سیگنالهای محتاطانه فدرال رزرو درباره کاهش نرخ بهره، کماکان به حفظ جذابیت خرید طلا کمک کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، طلا اگرچه روز پنجشنبه با افزایش ۱۶ دلاری نسبت به روز قبل تا مرز ۳۰۳۷ دلار در هر اونس هم نزدیک شد اما در لحظه تنظیم این گزارش در قیمت ۳۰۲۸ دلار در حال معامله است و به فاصله حدوداً ۳۰ دلاری از رکوردهای تاریخی ۳۰۵۷ دلار و ۳۰ سنت قرار گرفت.

در پی اعلام تعرفه‌های جدید ایالات متحده بر خودروهای وارداتی و نگرانی‌ها از اقدامات تلافی‌جویانه احتمالی در هفته آینده، جذابیت سرمایه‌گذاری در طلا به عنوان یک دارایی امن و ضد تورمی را حفظ و موجب بازگشت و افزایش قیمت دوباره این فلز گرانبها از مرز ۳۰۰۰ دلار شد.

رئیس جمهور ترامپ، با تأکید مجدد بر وعده خود مبنی بر اعمال مالیات بر خودروسازان خارجی، تعرفه ۲۵ درصدی بر تمامی خودروها، کامیونت‌های سبک و برخی قطعات خودروی وارداتی را اعلام کرد که این اقدام نگرانی‌ها از گسترش جنگ تجاری و پیامدهای منفی برای اقتصاد جهانی را تشدید کرد.

از سوی دیگر، بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) در هفته گذشته پیش‌بینی دسامبر خود مبنی بر کاهش نرخ بهره تا پایان سال را حفظ کرد اما احتیاط در اقدامات آتی را نشان داد.

نیل کشکاری (Neel Kashkari)، رئیس بانک مرکزی مینیاپولیس، با تأیید پیشرفت در کنترل تورم، بر لزوم اقدامات بیشتر تأکید کرد و موضع جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، مبنی به تأخیر انداختن کاهش نرخ بهره را تکرار نمود.

سرمایه‌گذاران اکنون در انتظار انتشار گزارش شاخص PCE (هزینه‌های مصرف شخصی) در روز جمعه هستند که به عنوان معیار اصلی سنجش تورم از دید فدرال رزرو محسوب می‌شود تا چشم انداز بهتری از سیاست‌های آتی این نهاد به دست آورند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ