درخواست مقام پارلمان اروپا برای روی آوردن به اقتصاد جنگی

اقتصاد ایران: رئیس بزرگترین فراکسیون پارلمان اروپا در سخنانی با توجه به تغییر مواضع آمریکا تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ خواستار ایجاد یک ستاد کل اروپایی و روی آوردن این اتحادیه به اقتصاد جنگی شد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «منفرد وبر»، رئیس بزرگترین فراکسیون پارلمان اروپا EVP در سخنانی با توجه به تهدیدات کنونی، خواستار روی آوردن به اقتصاد جنگی در اتحادیه اروپا شده است.

وی همچنین در گفتگویی با روزنامه «دی ولت» خواستار انتصاب سمتی به عنوان رئیس ستاد اروپا شد.

این مقام پارلمان اروپا در تعریف اقتصاد جنگی گفت این به عنوان مثال به معنای تسریع روند تایید تجهیزات نظامی و همکاری بیشتر بین سازندگان تسلیحات اروپایی است.

او گفت: اما این می‌تواند همچنین به این معنا باشد که سازندگان اسلحه در آینده در روزهای تعطیل آخر هفته کار خواهند کرد و شرکت‌هایی که قبلاً کالاهای صنعتی را برای مقاصد غیرنظامی تولید می‌کردند، در آینده سلاح تولید خواهند کرد.

«وبر» همچنین گفت: علاوه بر این، اروپا به یک فرماندهی مشترک اروپایی نیاز دارد. رهبر بزرگترین فراکسیون پارلمان اروپا همچنین تاکید کرد که یک رئیس ستاد اروپایی باید بتواند فرماندهی ارتش های ملی ارتقا یافته و اعلامیه های شفاف در مورد تدارکات باشد.

این مقام پارلمان اروپا این خواسته خود را با رویکردهای جدید ایالات متحده آمریکا در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» توجیه کرد. وی در این باره گفت: اروپا باید بتواند از خود دفاع کند. وبر هشدار داد: اروپا از نظر نظامی در دنیای طوفان ها به تنهایی ایستاده است. متأسفانه ما همچنین کاملاً برهنه هستیم.

این سیاستمدار حزب سوسیال مسیحی همچنین تاکید کرد: ما هرگز برای پیشنهادهای خود از نیروهای افراطی راست و چپ در پارلمان اتحادیه اروپا حمایت نخواهیم کرد یا با آنها همکاری نمی کنیم .اما اگر این نیروها به اکثریت ناهماهنگ دست یابند، ما باید این را بپذیریم.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ