سادهترین روش پخت حلیم بازاری در خانه
اقتصاد ایران: حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوقالعاده خوشمزه و مقوی به حساب می آید.ترجیحا برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز بهخصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما شما میتوانید آن را با مرغ نیز تهیه کنید.
برترینها: حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوقالعاده خوشمزه و مقوی به حساب می آید.ترجیحا برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز بهخصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما شما میتوانید آن را با مرغ نیز تهیه کنید.
مواد لازم:
گندم پوست کنده ۹۰۰ گرم
گردن گوسفندی با استخوان ۱ کیلوگرم
یا گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
کره حیوانی ۱۰۰ گرم