نهادینه‌سازی آموزش معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌های علوم پزشکی

اقتصاد ایران: در نهمین جلسه هیات‌امنای بهداری رزمی دفاع مقدس، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های بهداشت و سلامت، انتقال تجربیات دفاع مقدس به جبهه مقاومت و تشکیل ستاد جهادی سلامت تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، نهمین جلسه هیات‌امنای بهداری رزمی دفاع مقدس صبح امروز (سه‌شنبه) ۷ اسفندماه در ستاد مرکزی وزارت بهداشت با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزار شد.

در این نشست، سردار سرلشکر رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در امور نیروهای مسلح، ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان، کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، رئیس‌زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی، اعضای هیات‌امنای بهداری رزمی دفاع مقدس، معاونان و جمعی از مدیران وزارت بهداشت حضور داشتند.

ضرورت تشکیل ستاد جهادی بهداشت و سلامت

صفوی با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های بهداشت و سلامت در کشور گفت: ادامه این وضعیت در جامعه ۸۵ میلیونی ما کار دشواری است. باید تجربیات خود را به جبهه مقاومت منتقل کنیم و این مهم می‌تواند از طریق مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها انجام شود.

وی با اشاره به حوادث انفجار پیجرها در لبنان افزود: در جریان این انفجارها، هزاران نفر زخمی شدند و تعدادی از آن‌ها به ایران منتقل شدند. در میان این مجروحان، دختری را دیدم که بینایی خود را از دست داده بود. این نشان می‌دهد که ما باید حمایت از بهداری رزمی را جدی بگیریم.

صفوی خواستار تشکیل یک ستاد جهادی بهداشت و سلامت در سراسر کشور شد و اظهار داشت: ما امروز با مشکل بهداشت و کمبود امکانات درمانی در مناطق مختلف، به‌ویژه مناطق محروم، مواجه هستیم. از وزیر بهداشت درخواست دارم که ستادی را با محوریت دانشگاه‌های علوم پزشکی و همکاری ستاد بهداری نیروهای مسلح راه‌اندازی کند. همه دستگاه‌ها، گروه‌های جهادی و امدادگران باید پای کار بیایند تا یک حرکت بزرگ در حوزه بهداشت و سلامت شکل بگیرد.

وی در پایان تأکید کرد: با روحیه جهادی می‌توانیم کشور را در این شرایط حساس مدیریت کنیم. ایثار و ازخودگذشتگی همان چیزی است که امروز در حوزه بهداشت و درمان نیاز داریم و حضور شما در این جایگاه، نمادی از این ایثار است.

ایرج فاضل رئیس جامعه جراحان و وزیر اسبق بهداشت و درمان نیز در این نشست طی سخنان کوتاهی گفت: ۸ سال دفاع مقدس دوران پر افتخاری بود و سر بلند هستیم که نه توانستیم در آن دوران به رزمندگان اسلام و ایران خدمات پزشکی ارائه دهیم.

نهادینه‌سازی آموزش معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌های علوم پزشکی

حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، نیز در این نشست گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته توسط این معاونت ارائه کرد. نهادینه‌سازی درس دو واحدی «آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس» ویژه دانشجویان گروه پزشکی دانشگاه‌ها و فعال‌سازی سامانه اختصاصی درس‌نامه قابل‌دسترسی برای همه دانشگاه‌ها در مرکز مطالعات وزارتخانه و بارگذاری تولیدات از جمله این اقدامات بود.

به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت، تهیه بسته پشتیبان برای ده فصل باقی‌مانده جلد اول و دوم درس‌نامه، تهیه محتوای فصل ۲۱ درس‌نامه با عنوان «ستاد مصدومین و مجروحین جنگ»، آغاز تدوین جلد سوم درس‌نامه با ده سرفصل جدید با محتوای مقاومت و حوادث غیرمترقبه و تشکیل جلسات مشترک با معاونان و مسئولان ستادی و دانشگاهی جهت فعال‌سازی میز بهداری رزمی ستادی و دانشگاهی و میز دانشجویی بهداری رزمی از دیگر اقدامات این معاونت بوده است.

گزارش رئیس جمعیت هلال احمر از حادثه لبنان

کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، با اشاره به حادثه پیجرها در لبنان، گزارشی از اقدامات پزشکی در این خصوص ارائه کرد و گفت: حدود ۳ هزار نفر در انفجار پیجرها مجروح شدند که ۷۰۰ نفر از آن‌ها شرایط وخیمی داشتند.

کولیوند گفت: ۵۰۰ مجروح بدحال به ایران منتقل شدند و بیش از ۱,۲۶۰ عمل جراحی برای آن‌ها انجام شد. این در حالی بود که حتی ویزیت و جراحی یک ایرانی به تعویق نیفتاد و ۸۵ درصد عمل‌های جراحی موفقیت‌آمیز بود.

اقدامات فرهنگی و تقدیر از چهره‌های شاخص

در این نشست همچنین گزارشی از اقدامات فرهنگی صورت‌گرفته، از جمله تألیف و انتشار کتاب زهره حریف ماه شد، برگزاری نشست‌هایی با خانواده‌های شهدا و همچنین تولید پادکست و بازی رایانه‌ای، ارائه شد.

همچنین در این جلسه از ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان، به‌دلیل حضور مؤثر در بیمارستان‌های صحرایی دوران دفاع مقدس، و از کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، به‌پاس توجه به بزرگداشت شهدای امدادگر، اهتمام به درمان مجروحان حادثه پیجر و تأمین دارو برای غزه، قدردانی شد. ّ

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ