لزوم تولید محتوای قرآنی جذاب و کاربردی برای مردم

اقتصاد ایران: اهواز - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خوزستان بر لزوم تولید محتوای جذاب و کاربردی قرآنی برای جامعه به خصوص در ماه مبارک رمضان که ماه بهار قرآن است، تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پژوهشکده باقرالعلوم شعبه خوزستان در نشستی با حضور حجت‌الاسلام مهدی اخوان صباغ، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بر ضرورت تولید محتوای قرآنی جذاب و کاربردی با محوریت «زندگی با آیه‌ها» تأکید کرد. این جلسه با هدف بررسی راهکارهای عملیاتی برای ترویج فرهنگ قرآنی در زندگی روزمره مردم استان خوزستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام اخوان صباغ در این جلسه با اشاره به اهمیت تدبر در قرآن بر تولید محتوای کاربردی و جذاب برای عموم جامعه تأکید کرد و گفت: تولید محتوا باید به گونه‌ای باشد که قرآن را به زندگی مردم نزدیک کند و مفاهیم آن را در قالب‌های نوین و قابل فهم ارائه دهد.

در ادامه این نشست، پژوهش در حوزه زیست‌بوم استان خوزستان با محوریت تدبر در قرآن و حضور قرآن در زندگی مردم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شرکت‌کنندگان بر این موضوع تأکید کردند که پژوهش‌های قرآنی باید با توجه به شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان خوزستان طراحی و اجرا شوند تا تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند.

همچنین، در این جلسه بر لزوم تعامل بیشتر بین پژوهشکده باقرالعلوم و اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان برای اجرای برنامه‌های مشترک تأکید شد. ایجاد کارگروه‌های تخصصی برای تولید محتوای قرآنی و برگزاری دوره‌های آموزشی تدبر در قرآن از جمله پیشنهادات مطرح‌شده در این نشست بود.

در پایان، حجت‌الاسلام اخوان صباغ از تلاش‌های پژوهشکده باقرالعلوم در راستای ترویج فرهنگ قرآنی تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود که با همکاری و هم‌اندیشی بیشتر، گام‌های مؤثری در جهت نهادینه‌سازی مفاهیم قرآنی در زندگی مردم استان خوزستان برداشته شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ