۱۴۰۰ کلاس درس کانکسی و سنگی در کشور جمع آوری می شود
اقتصاد ایران: ارومیه - رئیس سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس کشور گفت: نخستین اولویت ما تکمیل هشت هزار طرح نیمه تمام و جمع آوری ۱۴۰۰ کلاس درس کانکسی و سنگی در کشور است.
به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خان محمدی عصر شنبه در دیدار با استاندار آذربایجان غربی افزود: هشت هزار پروژه نیمه تمام در کشور داریم که تلاش میکنیم به سرانجام برسانیم، بیش از ۳ هزار همت فقط جریمه تأخیر پیمانکاران را پرداخت کردهایم در چند سال گذشته به لحاظ اعتباری با مشکل مواجه بودیم.
پیرانشهر از نقاط بحرانی مدارس کشور به شمار میرود
وی با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به آموزش و پرورش افزود: ۱۴۰۰ کلاس درس کانکسی و سنگی در کشور داریم که به ترتیب اولویت نسبت به جمع آوری، بازسازی و نوسازی آنها اقدام خواهیم کرد.
وی در ادامه عنوان کرد: راه حل عبور از بحران کمبود کلاس درس و تکمیل طرحهای نیمه تمام تنها اعتبارات دولتی نیست بلکه باید از ظرفیت مردمی و سایر اعتبارات از جمله مولد سازی و تهاتر نفت استفاده کرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه پیرانشهر و منطقه دو ارومیه به ویژه منطقه بادکی از نقاط بحرانی کشور هستند هستند ادامه داد: امروز در پیرانشهر یک خیر ۲ هزار هکتار زمین را به ارزش بیش از ۴۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه هدیه داد ما برای رفع مشکلات کمبود کلاسهای درس به خیرین نیازمندیم.
۲۱۰ مدرسه کانکسی در آذربایجان غربی وجود دارد
استاندار آذربایجان غربی نیز در این دیدار بر لزوم جمع آوری مدارس کانکسی و سنگی، نوسازی مدارس تخریبی و افزایش سرانه آموزشی تاکید کرد.
رضا رحمانی ادامه داد: ۲۱۰ مدرسه کانکسی در استان داریم در تلاشیم با کمک خیرین و نهادهای دولتی که هدفشان محرومیت زدایی است نخستین استانی باشیم که تمام مدارس کانکسی را جمع آوری کنیم.
وی با بیان اینکه نخستین قدم جمع آوری مدارس کانکسی و سنگی در استان و سپس نوسازی و بازسازی مدارس است ادامه داد: ۴ هزار کلاس تخریبی ونا امن در استان داریم این کلاسها مشکلشان بیشتر از کانکسیها است.
رحمانی با بیان اینکه برای رسیدن به سرانه فضای آموزشی کشور هر سال ۲ هزار کلاس درس باید بسازیم ادامه داد: در پیرانشهر که در کلاس درس مشکل داریم، طرح ۱۳ هزار هکتاری پایاب سد اجرا میشود، اما باید در توسعه عدالت را در نظر بگیریم و در همه بخشها توازن ایجاد کنیم.
وضعیت مدارس کانکسی در آذربایجان غربی بهبود یابد
رحمانی با بیان اینکه تعداد مدارس کانکسی در استان بالاست و باید نهضت مدرسه سازی اولویت ما باشد، افزود: از سازمانها و مجموعههای اتقلابی برای ساخت مدرسه کمک گرفتیم تا وضعیت مدارس کانکسی در استان بهبود یابد.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه مأموریت اصلی رئیس جمهور مدرسه سازی است و باید دقت کنیم تا این مأموریت به خوبی اجرایی شود، اگر نگاه به مدرسهسازی به عنوان کار خیر باشد، مشکلاتمان حل میشود.
رحمانی با بیان اینکه در راستای مسئولیت اجتماعی، شرکتها، کارخانهها و فعالان اقتصادی آماده همکاری هستند، افزود: در منطقه آزاد ماکو قابل پذیرش نیست که مدرسه کانکسی باشد، در این منطقه باید ظرفیتهای بومی مورد استفاده قرار گیرد تا به سمت وضعیت مطلوب حرکت کنیم.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ناهماهنگی در امورات داریم که موجب عقب ماندگی برخی مناطق در حوزه مدرسه سازی شده است، افزود: باید در توسعه شهری به فکر خدمات باشیم و کار را پیش ببریم. باید در توسعه شهری به مدرسه سازی دقت و توجه بیشتر شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: باید برنامهریزی برای تجلیل از خیرین مدرسهساز در استان داشته باشیم و وضعیت مدارس نیمه تمام را مشخص کنیم.
وی با بیان اینکه باید به فکر کلاسهای ناایمن و تخریبی باشیم و دنبال راهکار بهبود وضعیت باشیم، گفت: اوضاع مدارس ضمیمه در استان هم باید حل شود.