تعلیم و تربیت و مقاومت؛ موضوع شانزدهمین رویداد چهارسوق
اقتصاد ایران: شانزدهمین رویداد نوآوریهای آموزشی «چهارسوق» با موضوع «مسئله تعلیم و تربیت و مقاومت» بهصورت پخش زنده اینترنتی برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق با شعار «همافزایی برای تحول در آموزش» به منظور معرفی تجربیات الهامبخش و ایجاد بستری برای تعامل فعالان حوزه تعلیم و تربیت از سال ۱۳۹۲ طراحی و برگزار شده است. این رویداد به شناسایی، شبکهسازی و توانمندسازی فعالان تحولخواهی میپردازد که در حال شکلدهی به تجارب و نظریههای بومی و نوآورانه تعلیم و تربیت هستند.
رویداد چهارسوق در سه بخش اصلی اجرا میشود:
سخنرانیها: این بخش به عنوان اصلیترین و جذابترین بخش چهارسوق، شامل سخنرانیهایی است که در زمان تقریبی ۱۵ دقیقهای ارائه میشوند. سخنرانان از میان افرادی انتخاب میشوند که در حوزهٔ تعلیم و تربیت دارای نظریه، تجربه یا ایدههای بومی نوآورانه و ارزشمند هستند.
نشستهای تخصصی: در این بخش، کارشناسان و صاحبنظران حوزهٔ تعلیم و تربیت به موضوعات اولویتدار مرتبط با نظام آموزش و پرورش میپردازند. این نشستها فرصتی مناسب برای تضارب آرا و بحثهای عمیق و کارشناسی در این زمینه است.
شبکهسازی: شبکهسازی در رویداد چهارسوق آغاز میشود و در فضای مجازی، در بستر سامانهٔ سیمرغ ادامه مییابد. شرکتکنندگان و فعالان حاضر در رویداد فرصت آشنایی و شبکهسازی را خواهند داشت و پس از آن میتوانند در سامانهٔ سیمرغ این ارتباط را حفظ کرده و شبکهٔ تعاملی خود را گسترش دهند.
شانزدهمین رویداد چهارسوق
شانزدهمین رویداد نوآوریهای آموزشی «چهارسوق» با موضوع «مسئله تعلیم و تربیت و مقاومت» بهصورت پخش زنده اینترنتی برگزار خواهد شد.
در این رویداد به بررسی تجارب و ابتکارات تعلیم و تربیتی معلمان لبنان، غزه و ایران در زمان جنگ بپرداخته میشود. همچنین، به بررسی ظرفیتها و درسهایی که مسئله فلسطین و مقاومت میتواند برای نظام آموزشی ما داشته باشد پرداخته میشود.
اهداف شانزدهمین رویداد چهارسوق با موضوع تعلیم و تربیت در کشورهای فلسطین و لبنان عبارتاند از:
۱. بررسی تجارب و ابتکارات تعلیم و تربیتی معلمان غزه، لبنان و ایران در زمان جنگ رژیم غاصب صهیونیستی با لبنان و غزه.
۲. شناخت چالشها و نیازهای دانشآموزان فلسطینی و لبنانی و ترغیب اهالی تعلیم و تربیت برای نقشآفرینی در حل این چالشها، بهخصوص در دوران پس از جنگ.
۳. توجه دادن دستاندرکاران، متخصصان و اهالی تعلیم و تربیت به استفاده از ظرفیتهای تعلیم و تربیتی مسئله فلسطین و مقاومت.
این رویداد شامل سه بخش است:
- سخنرانی و گزارش: در بخش سخنرانی، میزبان فعالان حوزه تعلیم و تربیت ایرانی، فلسطینی و لبنانی خواهیم بود و در بخش گزارش کارشناسان خبرهٔ مسائل لبنان و فلسطین گزارشی از وضعیت و شرایط این مناطق، بهویژه نظام آموزشی، مدارس، معلمان و دانشآموزان ارائه خواهند داد.
- نشستهای تخصصی: دو نشست تخصصی در این رویداد برگزار میشود که به بررسی نقشآفرینی اهالی تعلیموتربیت در یاریرسانی به نظامهای آموزشی لبنان و غزه و همچنین بهرهگیری از ظرفیتهای تعلیموتربیتی مسئله فلسطین و مقاومت اختصاص دارد.
- برنامههای شبکهساز: برای پشتیبان از فعالیتهای این بخش از ظرفیت سامانه سیمرغ استفاده خواهد شد. سیمرغ بستری تعاملی برای شبکهسازی فعالان تعلیم و تربیت است. در این بخش، مجموعهها و فعالان تعلیموتربیتی که در زمینه کمک به بهبود شرایط آموزشی دانشآموزان در غزه و لبنان فعالیت داشتهاند، معرفی میشوند. همچنین، نمایشگاهی مجازی در بستر سامانه سیمرغ برای آشنایی بیشتر شرکتکنندگان با این مجموعهها دایر خواهد بود.
این رویداد توسط مؤسسه مطالعات راهبردی تعلیم و تربیت برهان از سال ۱۳۹۲ آغاز و تاکنون پانزده دوره از آن برگزار شده است. شانزدهمین رویداد چهارسوق در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۸ و ۹ اسفند ۱۴۰۳، از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به صورت پخش زنده اینترنتی برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، میتوانید از طریق پیوند B2n.ir/ch16 اقدام کنید.