بانک‌ها پرداخت تسهیلات ازدواج را در اولویت قرار دهند

اقتصاد ایران: بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: بانک‌ها پرداخت تسهیلات ازدواج را در اولویت قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی ظهر شنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان با تاکید بر اینکه مدیران باید ارتباط نزدیکی با رسانه‌ها در راستای جهاد تبیین و امید آفرینی داشته باشند، خاطر نشان کرد: توجه خاصی به جوانان باید داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: هر جایی که مسئولیتی به جوانان داده‌ایم، موفق عمل کرده‌اند و استان هم باید از ظرفیت جوانان مستعدی به خوبی بهره بگیریم.

وی با بیان اینکه امیدآفرینی برای نسل جوان باید در اولویت قرار گیرد، افزود: توجه کیفی و کمی به سمن‌ها باید داشته باشیم و در روستاهای دارای جمعیت زیاد هم زمینه فعالیت سمن‌ها باید فراهم شود و آمادگی داریم که نشستی با فعالان سمن‌ها داشته باشیم.

وی در ادامه متذکر شد: جوانان باید از دستگاه‌های اجرایی استان در راستای پیشبرد اهداف دولت مطالبه کنند و پیشنهاد می‌کنم که مدیران دستگاه‌ها مشاوران افتخاری داشته باشند.

هاشمی تاکید کرد: اولویت بانک‌های استان باید با پرداخت تسهیلات ازدواج و مشاغل خانگی باشد.

وی یک بار دیگر تاکید کرد: تا زمانی که پروژه‌های نیمه تمامی در شهرستان‌های استان داریم، نباید پروژه جدیدی تعریف شود بلکه باید پروژه‌های نیمه تمام تکمیل شود و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم به تکمیل خانه‌های جوان در حال ساخت استان کمک کند.

وی خواستار برنامه ریزی مدیران برای دیدار با مسئولان کشور به همراه استاندار شدند تا از این طریق سهم خراسان جنوبی از اعتبارات ملی افزایش یابد.

هاشمی از طراحی سامانه سخاوت تشکر کرد و یادآور شد: کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باید تفکیک بانک‌ها از لحاظ پرونده‌های در اختیار برای پرداخت تسهیلات به ما گزارش شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ