چالش‌های رویه‌های کوله‌بری و ملوانی بررسی می‌شود

اقتصاد ایران: بوشهر - مدیرکل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک ایران گفت: چالش‌های رویه‌های کوله‌بری و ملوانی بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر فاطمه اعتمادمقدم عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه نشست تخصصی و هم‌افزایی شناسایی و تحلیل چالش‌های گمرک در رویه ملوانی اظهار کرد: رویه‌های مختلفی در گمرک وجود دارد که همانگونه که همه می‌دانند رویه‌های کوله‌بری و ملوانی از جمله موضوعات مهم و حساس در نظام گمرکی کشور محسوب می‌شوند که به دلیل ماهیت خاص اقتصادی و اجتماعی خود نیازمند رویکرد جامع و علمی هستند.

وی اضافه کرد: در همین راستا اولین جلسه بررسی و تحلیل این چالش‌ها با استفاده از تکنیک کافه دانش در گمرکات استان کردستان و با حضور نمایندگان گمرکات دارای رویه کولبری برگزار شد و امروز نیز شاهد برگزاری دومین جلسه این فرآیند در استان بوشهر هستیم.

مدیرکل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک ایران با بیان اینکه هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، ایجاد وحدت رویه و تبادل تجربیات متخصصین و خبرگان گمرک می‌باشد گفت: در چنین نشست‌هایی چالش. های مرتبط با رویه ملوانی تخصصی‌تر و کارشناسی‌تر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد: با بهره گیری از دانش و تجربیات خبرگان گمرکی، راهکارهای عملی و قابل اجرا ارائه شود تا بتوانیم گامی مؤثر بر اشتغال پایدار برای هموطنان عزیزمان فراهم نمائیم.

اعتمادمقدم خاطرنشان کرد: مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک ایران در راستای اجرای استراتژی‌ها و برنامه‌های عملیاتی نظام مدیریت دانش، مأموریت دارد تا با شناسایی و تحلیل چالش‌های حوزه گمرک، در راستای مستندسازی تجارب و درس آموخته‌های خبرگان سازمان و به اشتراک‌گذاری این دانش برای بهبود عملکرد سازمانی گام بردارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ