جشنواره غذای بومی محلی در تالش برگزار شد
اقتصاد ایران: تالش - جشنواره غذای بومی محلی توسط دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی در تالش برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، به همت جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی ظهر چهارشنبه جشنواره غذای بومی محلی به منظور ایجاد شور و نشاط و همدلی بین دانشآموزان، شناساندن و معرفی فرهنگ و سنتهای گذشته برگزار شد.
در این جشنواره بیش از ۱۰۰ دانش آموز با پوشش لباسهای بومی با کمک والدین خود غذاهایی شامل: پلو مرغ، انواع کوکو، انواع سالاد، انواع دسر، آش رشته، ماهی شکم پر، ماکارونی، کشک بادمجان، فسنجان، دلمه، میرزا قاسمی، باقلا قاتق، مرغ شکم پر، ترشی تره، کیک و شیرینی محلی و، انواع دسر، با ۵۰ مدل غذا در این جشنواره طبخ و شرکت داشتند و دانش آموزان با فواید غذاهای سالم و مهارتها و هنر آشپزی و طرز پخت غذای سنتی و اجتناب کردن از غذاهای ناسالم و پر چرب آشنا شدند.
رعایت نکات بهداشتی، داشتن طعم لذیذ و تزئینات جذاب را از شاخصترین معیارهای طبخ غذاهای سنتی بود.