عفونت سینوسی؛علائم، علت‌ها و روش‌های درمانی مؤثر

اقتصاد ایران: عفونت سینوسی یا سینوزیت، از جمله مشکلات رایج تنفسی است که می‌تواند به‌دنبال سرماخوردگی یا عفونت‌های ویروسی بروز کند. این بیماری با علائمی چون احتقان بینی، درد صورت و فشار در نواحی مختلف صورت همراه است. اما خوشبختانه، در بیشتر موارد این عفونت به‌خودی‌خود برطرف می‌شود، اما در موارد شدیدتر نیاز به درمان پزشکی دارد. در این گزارش، به بررسی علائم، علل و روش‌های درمانی این بیماری پرداخته‌ایم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،عفونت سینوسی که در اصطلاح پزشکی به آن سینوزیت گفته می‌شود، به التهاب سینوس‌ها یا همان فضاهای پر از هوا در داخل بینی و سر اشاره دارد. زمانی که این سینوس‌ها ملتهب و متورم می‌شوند، نمی‌توانند به‌درستی تخلیه شوند، که این امر منجر به تجمع مخاط و بروز مشکلات تنفسی می‌گردد.

دکتر «جسی براکامونته»، پزشک خانواده از مایو کلینیک، توضیح می‌دهد که سینوزیت معمولاً ناشی از سرماخوردگی یا ویروس‌های شایع است که به مدت سه تا هفت روز ادامه می‌یابد و در بیشتر مواقع، بدون نیاز به درمان خاصی به‌طور خود به خود بهبود می‌یابد.

درمان‌های خانگی مانند نوشیدن مایعات زیاد، مصرف مسکن‌های بدون نسخه، استفاده از ضداحتقان‌ها و محلول‌های نمکی بینی می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. همچنین استفاده از اسپری‌های بینی به تسکین احتقان کمک می‌کند. به گفته دکتر براکامونته، در موارد معمول، زمان بهترین داروست و بیماری خود به خود برطرف می‌شود.

با این حال، اگر علائم پس از چند روز بهبود پیدا نکرد یا بدتر شد و فشار شدیدتری در ناحیه صورت، دندان‌ها و پیشانی احساس کردید یا دچار تب و خستگی شدید شدید، باید به پزشک مراجعه کرده و درمان‌های تخصصی دریافت کنید. در صورتی که این وضعیت پس از یک هفته همچنان ادامه پیدا کند، معاینه پزشکی ضروری است تا از عوارض جدی‌تر پیشگیری شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ