رویکرد جدی پلیس ایمن سازی در حوزه فضای مجازی

اقتصاد ایران: معاون اجرایی پلیس فتای فراجا گفت: یکی از رویکردهای جدی پلیس در حوزه فضای مجازی، امن کردن فضای سایبری برای کودکان و دانش‌آموزان است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، سردار حسین ابراهیمی بعد از ظهر سه‌شنبه در حاشیه آئین اختتامیه پویش کودکان سایبری در زنجان، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با تلاش پلیس بیش از ۹۰ درصد جرایم مربوط به فضای مجازی در کشور کشف می‌شود، افزود: کلاهبرداری اینترنتی، هتک حیثیت و نیز برداشت‌های غیرمجاز از جمله جرایم فضای مجازی به شمار می‌رود.

وی با یادآوری اینکه متأسفانه روند کلاهبرداری‌های اینترنتی در سطح کشور رو به افزایش است، اظهار کرد: آمار حاکی از آن است که امروزه کلاهبرداری‌ها از فضای فیزیکی و واقعی به فضای سایبری سوق یافته که دلیل اصلی این امر نیز ناآگاهی اکثر فعالان این عرصه نسبت به خطرات احتمالی سهل‌انگاری در فضای سایبری است.

این مسؤل با بیان اینکه توصیه ما به مردم، استفاده از پایگاه‌های اطلاع‌رسانی پلیس فتا در راستای افزایش دانش و آگاهی خود در خصوص جرایم سایبری است، ادامه داد: در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی پلیس فتا سعی شده است با تولید محتوای کوتاه و سازنده، اثرگذاری زیادی در زمینه مقابله با جرایم فضای مجازی ایجاد شود.

معاون اجرایی پلیس فتای فراجا در ادامه، از راه‌اندازی پویش کودکان سایبری به عنوان یکی از اقدامات پلیس در راستای آگاهی‌بخشی به جامعه هدف بوده است، تصریح کرد: این پویش با هدف والای ارتقای دانش سایبری کودکان و فرهنگ‌سازی برای استفاده بهینه از فضای مجازی از سال ۱۳۹۹ راه‌اندازی شده است.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه پلیس فتا تلاش دارد تا فضای امنی را برای کودکان و دانش‌آموزان در فضای مجازی ایجاد کند، خاطرنشان کرد: در همین راستا برنامه‌هایی با عنوان «فانوس دیجیتال و کلیک امن» از سال آینده پیگیری خواهد شد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ