وزیر اقتصاد:

همکاری اقتصادی منطقه‌ای بدون ایران بی معنی است

اقتصاد ایران: وزیر اقتصاد معتقد است، همکاری اقتصادی منطقه‌ای بدون حضور ایران معنای خود را از دست می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، کارشناسان معتقدند در شرایط فشار حداکثری، همکاری با کشور‌های منطقه، دوست و همسایه می‌تواند به عبور از این مرحله کمک کند. اخیرا کنفرانسی که از سوی وزارت دارایی عربستان سعودی و همچنین صندوق بین‌المللی پول برگزار شد، محور مهمی برای بحث داشت و آن هم تاب آوری اقتصاد‌ها و نقش همکاری‌های اقتصادی برای ایجاد پیشرفت و غلبه بر فشارها، ریسک‌ها، شوک‌ها و التهاباتی که در اقتصاد‌ها ایجاد می‌شود.

در همین رابطه وزیر اقتصاد گفت: در حاشیه این اجلاس حداقل با 9 وزیر، رئیس بانک مرکزی و رؤسای بانک‌های توسعه‌ای منطقه و مسئولان صندوق بین‌المللی پول دیدار و گفت‌و‌گو داشتیم.

 دو نکته در این دیدار‌ها مهم بود؛

اول اینکه در هفت سال گذشته جمهوری اسلامی ایران توانسته علیرغم فشارها، تاب آوری خود را نشان دهد و طرف‌های مذاکره آن را به عنوان یک نمونه قابل بررسی مطرح می‌کردند و برای آنها جالب توجه بود.

 نکته دوم اینکه همکاری اقتصادی منطقه‌ای بدون حضور ایران معنای خود را از دست می‌دهد؛ چون همکاری منطقه‌ای را از خلیج فارس تا آسیای میانه می‌دیدند که حلقه وصل آن جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: با مذاکرات و بحث‌هایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که با توجه به نظریه رئیس جمهور مبنی بر اینکه ما در شرایط فشار حداکثری تاکیدمان را بر همکاری‌های اقتصادی کشور‌های منطقه، دوست و همسایه بگذاریم می‌توانیم این مراحل را هم پشت سر بگذاریم. در واقع این شدنی است و حتی وزرایی که دیدار و گفت‌و‌گو داشتیم بر این موضوع تأکید می‌کردند.

لازم به ذکر است همتی در خصوص این موضوع  تاکید کرد: نکته‌ای که با دوستان سعودی و سایرین مطرح کردم این بود که لازمه همکاری‌ها و روابط سیاسی پایدار این است که گسترش روابط اقتصادی داشته باشیم؛ صحبت‌های مقدماتی برای گسترش همکاری‌ها انجام شد و در آینده نتایج آن مشهود خواهد بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ