برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان؛ ابزاری برای ترویج تغذیه سالم

اقتصاد ایران: کرمانشاه- مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره طبخ آبزیان در سنقر و کلیایی، گفت: این جشنواره ها ابزاری برای ترویج تغذیه سالم است.

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب صحرایی بعد از ظهر دوشنبه در نخستین جشنواره طبخ آبزیان در سنقر و کلیایی، اظهار کرد: با توجه به کاهش روزافزون منابع آبی کشور و نیاز کم آبزی‌پروری به منابع آبی، لازم است برنامه‌ریزی مناسبی برای گسترش پرورش این مواد غذایی انجام شود.

وی با اشاره به ارزش غذایی بالای محصولات دریایی تصریح کرد: افزایش سرانه مصرف آبزیان در جامعه نقش بسیار مؤثری در کاهش بیماری‌ها و ارتقای سطح سلامت جامعه خواهد داشت.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت افزایش مصرف آبزیان در کشور، ابراز کرد: برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان می‌تواند گامی مؤثر در راستای آشنایی مردم با روش‌های مختلف تهیه آبزیان و ترغیب آن‌ها به مصرف این ماده غذایی مغذی باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ مصرف آبزیان بین مردم، یکی از اهداف اصلی توسعه آبزی‌پروری است که تأثیر بسزایی بر سلامت جامعه دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ