«واژگونی» مهمترین عامل تصادفات در جاده‌های استان سمنان است

اقتصاد ایران: سمنان- رئیس پلیس راه استان سمنان واژگونی را همچنان مهمترین عامل تصادفات جاده‌ای در این استان دانست و گفت: عدم استراحت کافی، حوادث پرشماری را در راه‌های استان رقم می‌زند.

سرهنگ موسی بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه جاده‌های استان سمنان به واسطه فقدان جلوه‌های بصری مستعد خستگی و خواب آلودگی رانندگان است، تاکید کرد: از آنجا که استان سمنان در بین راه مشهد و تهران قرار گرفته مسافران عبوری از هر دو مسیر وقتی به شهرهای استان سمنان می رسند دچار خستگی می‌شود.

وی با بیان اینکه واژگونی بزرگترین عامل تصادفات استان سمنان است و خواب آلودگی بزرگترین عامل واژگونی افزود: ۷۰ استراحت گاه در جاده‌های استان سمنان وجود دارد تا رانندگان بتوانند از آنها بهره مند شوند.

رئیس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه استراحت ۱۵ دقیقه به ازای هر دو ساعت رانندگی می‌تواند سرنوشت یک خانواده را گاهی تغییر دهد، گفت: نیاز است که این موضوع با فرهنگ سازی و کمک رسانه‌ها اطلاع رسانی شود.

بزرگی با بیان اینکه پلیس راه تلاش می‌کند تا با اقداماتی مانند پایش هوشمند وسایل نقلیه عمومی میزان ساعات رانندگی رانندگان را احصا کند، گفت: پلیس از سامانه سپهتن به دنبال پایش هوشمند ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر است تا بتوانیم شاهد کاهش تصادفات در جاده‌های استان باشیم اما به هر صورت همراهی مردم ضروری است.

وی با بیان اینکه یگان پهپادی پلیس راه نیز در محورهای استان سمنان همواره در حال فعالیت است، افزود: تخلفات به خصوص مسائل حادثه ساز برای مردم به وسیله ریز پرنده‌های هوشمند کنترل می‌شود و با رانندگان خاطی به خصوص افرادی که تخلفات حادثه ساز دارند با شدت برخورد می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ