امیر نصیرزاده: وزارت دفاع، پشتیبان و محرک شرکتهای دانش بنیان و خصوصی است
اقتصاد ایران: وزیر دفاع با بیان اینکه با حدود هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان و ۸ هزار شرکت خصوصی همکاری داریم، گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پشتیبان و محرک شرکتهای دانش بنیان و خصوصی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (جمعه) در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران در حال برگزاری است، ضمن تبریک ولادت امام عصر (عج) اظهار داشت: بشریت برای اینکه بتواند در آسایش و رفاه زندگی کند و زیست بوم مناسبی داشته باشد و حاکمان بتوانند حکیمانه حکمرانی کنند نیاز به پایش و رصد مستمر جغرافیای اطراف خود از سطح زمین، ارتفاع بینهایت و اعماق زمین را دارند تا قادر باشد تا حد امکان از رویدادهای ناگوار طبیعی پیشگیری کرده و نیز از تخریب زیست بوم خود جلوگیری نماید.
امیر سرتیپ نصیرزاده ادامه داد: برای انجام این کار نیاز به داده است و باید این اطلاعات جمعآوری، پایش و تجزیه و تحلیل شود و پس از ذخیره شده به ذینفعان توزیع کنند تا مورد استفاده قرار گیرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو در جهت رصد، جمعآوری، پایش و تجزیه و تحلیل اطلاعات، تولید نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده و شرکتها و غرفهها دستاوردهای علمی و تخصصی خود را در معرض نمایش گذاشتند.
وی یادآور شد: سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح متولی برگزاری نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو است که همه سازمانها، شرکتهای دانش بنیان در کنار جوانان متخصص و با اراده گرد هم آمدند و در کنار یکدیگر تجربیات خود را به اشتراک میگذارند.
امیر سرتیپ نصیرزاده با بیان اینکه شرکتهای حاضر در نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو میتوانند نیازهای کشور و نیروهای مسلح را تأمین کنند، عنوان کرد: دستاوردهای خوبی در این نمایشگاه توسط شرکتها ارائه شده است که قابلیت صادرات به کشورهای دوست و هم پیمان را دارند.
وی با تاکید بر اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پشتیبان و محرک شرکتهای دانش بنیان و خصوصی است و از محصولات آنها قطعاً استفاده میکند، یادآور شد: برخی شرکتها در طول بازدید از نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو مطالبی را مطرح کردند که اصلیترین آنها در جهت معرفی و شناخته شدن در سطح جامعه بود تا نهادها و ادارات بتوانند از توانمندیها و تولیدات آنها استفاده کنند.
امیر سرتیپ نصیرزاده در ادامه درباره همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با شرکتهای دانش بنیان افزود: این وزارتخانه با حدود هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان و ۸ هزار شرکت خصوصی همکاری دارد.