وزیر دفاع آمریکا ضمن مخالفت با پیوستن کی‌یف به ناتو: به اوکراین نیرو اعزام نخواهیم کرد

اقتصاد ایران: وزیر دفاع آمریکا با اشاره به اینکه جنگ روسیه و اوکراین «باید تمام شود»، تاکید کرد که پیوستن کی‌یف به ناتو غیر واقع‌بینانه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌ان‌ان، پیت هگست، وزیر دفاع دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اشاره به ضرورت «پایان» جنگ روسیه و اوکراین، پیوستن کی‌یف به ناتو را غیر واقع‌بینانه خواند و گفت که تضمین امنیت اروپا و اوکراین دیگر جزو اولویت‌های دولت آمریکا نیست.

هگست پیش از حضور در نشست «گروه تماس دفاعی اوکراین» گفت که نیروهای اروپایی باید قوای اصلی تضمین‌کننده امنیت اوکراین پس از جنگ باشند و نیروهای آمریکایی در آن دخالتی نخواهند داشت.

وی افزود: آمریکا بر این باور است که عضویت اوکراین در ناتو، نتیجه واقع‌بینانه توافق دیپلماتیک نیست و هر گونه ضمانت امنیتی برای اوکراین باید از جانب نیروهای توانمند اروپایی و غیراروپایی باشد. بدیهی است که اعزام نیروهای آمریکایی به اوکراین بخشی از هر گونه ضمانت امنیتی نخواهد بود.

وزیر دفاع آمریکا همچنین گفت که بازگشت اوکراین به مرزهای پیش از سال ۲۰۱۴(قبل از حمله روسیه به کریمه و شرق اوکراین) غیر واقع‌بینانه است.

اظهارات هگست قطعا نگرانی ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را به همراه خواهد داشت. او هفته گذشته گفته بود که اروپا به تنهایی و بدون رهبری آمریکا نمی‌تواند ضمانت‌های امنیتی معناداری به کی‌یف ارائه دهد.

هگست همچنین در این گفتگو از هیچ بسته کمکی جدیدی برای اوکراین رونمایی نکرد و گفت: امروز همچنین اینجا هستیم تا به طور مستقیم و بدون ابهام بگوییم که واقعیت‌های راهبردی حساس کنونی، مانع از آن است که آمریکا به طور عمده روی امنیت اروپا تمرکز کند.

وزیر دفاع آمریکا همچنین خواسته ترامپ از متحدانش در ناتو را برای افزایش هزینه‌های دفاعی به اندازه پنج درصد تولید ناخالص داخلی‌شان تکرار کرد و گفت که هزینه ۲ درصدی کافی نیست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ