تنش آبی و کمبود صنایع تبدیلی چالش‌های اساسی گلستان

اقتصاد ایران: گرگان-نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر بحران کم‌آبی در کشور و استان گلستان، خواستار توجه ویژه به منابع آبی و حفظ محیط‌زیست شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالغفور امان‌زاده، ظهر چهارشنبه در هشتمین جلسه کمسیون کشاورزی با اشاره به تنش آبی به‌عنوان یکی از جدی‌ترین چالش‌های کشور و استان گلستان، گفت: ما همیشه از کمبود آب صحبت کرده‌ایم اما هرگز به شکل اساسی به آن نپرداخته‌ایم. تا زمانی که برای تأمین منابع آبی نگاه ویژه‌ای نداشته باشیم، این مشکل پابرجا خواهد ماند.

وی بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و جنگل‌ها برای جلوگیری از تشدید بحران آب تأکید کرد و افزود: در استان گلستان این نگاه یا دیده نشده یا بسیار ضعیف بوده است. اگر با ظرفیت‌های موجود در استان به‌درستی برخورد نکنیم، کم‌آبی به معضلی پایدار تبدیل خواهد شد.

امان‌زاده همچنین از وضعیت صنایع تبدیلی در استان انتقاد کرد و افزود: در اوایل انقلاب، سیاست‌های غلط باعث شد که استان‌های شمالی، که قطب کشاورزی هستند، از داشتن صنایع تبدیلی محروم بمانند. این در حالی است که اکنون گلستان با کمبود جدی در این بخش مواجه است.

وی با اشاره به مشکلات کشاورزان در حوزه تأمین نهاده‌ها و قیمت‌گذاری محصولات، گفت: سال گذشته قیمت نامناسب برای خرید محصول جو باعث شد که بسیاری از کشاورزان متضرر شوند. در حالی که استان گلستان به‌عنوان بانی خرید جو در سطح کشور شناخته شد، این موضوع به‌درستی مدیریت نشد و قیمت مناسبی برای این محصول تعیین نشد.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حمایت جدی از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران استان تأکید کرد و گفت: با تعامل و همکاری همه بخش‌ها، می‌توان از این شرایط سختی هاعبور کرد. مدیران استان، استانداری و نمایندگان باید در کنار تولیدکنندگان باشند تا با هم‌افزایی و حمایت از بخش خصوصی، روزهای بهتری برای گلستان رقم بخورد.

وی در پایان ضمن قدردانی از مدیران و تولیدکنندگان استان، ابراز امیدواری کرد که با تصمیمات صحیح و حمایت‌های لازم، آینده روشنی برای کشاورزی و صنعت استان گلستان رقم بخورد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ