اتحادیه آفریقا: سودان بدترین بحران انسانی را در جهان دارد

اقتصاد ایران: مقامات اتحادیه آفریقا نبرد بین ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان را بدترین بحران انسانی در جهان خواندند و نسبت به پیامدهای ویرانگر آن بر غیرنظامیان به ویژه کودکان هشدار دادند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اتحادیه آفریقا برای بررسی نبرد بین ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان و پیامدهای آن برغیرنظامیان نشستی را در مقر این اتحادیه ( آدیس آبابا) برگزار کرد.

«محمد شمباس» رئیس کمیته عالی اتحادیه آفریقا در امور سودان گفت: تداوم نبرد در سودان شرایط انسانی در این کشور را در وضعیت خطرناکی قرار داده‌ است به گونه‌ای که امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه وجود ندارد و این موضوع سبب کمبود مواد غذایی و افزایش گرسنگی در میان شهروندان شده‌ است.

وی افزود: وضعیت سلامت سالمندان و بیماران به دلیل کمبود دارو و خدمات پزشکی رو به وخامت است و این بحران به یکی از بدترین بحران‌های انسانی تبدیل شده که جهان طی سال‌های اخیر شاهد آن بوده‌ است.

به نوشته پایگاه خبری سودان نیوز «ویلسون آلمیدا آدائو» مسئول امور رفاهی کودکان اتحادیه آفریقا گفت: طی سال گذشته میلادی پذیریش بیماران مبتلا به سوء تغذیه در بیمارستان و مراکز درمانی سودان 44 درصد افزایش پیدا کرد و بیش از 431 هزار کودک تحت درمان قرار گرفتند.

وی افزود: گزارش‌ها حاکی از تخلفات جدی از جمله هدف قرار گرفتن مدارس و بیمارستان‌ها و بکارگیری اجباری کودکان در امور نظامی است. این مسائل نشان دهنده میزان رنجی است که مردم سودان در این شرایط سخت تجربه می‌کنند.

ارتش سودان شمال و شرق این کشور را تحت سیطره دارد و نیروهای واکنش سریع بیشتر مناطق دارفور را در اختیار دارند و این در حالی است که سازمان ملل نیروهای واکنش سریع را به ممانعت از ارسال کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان متهم کرده ‌‎است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ