گندم ۲ ماه کارخانه های آرد مازندران توزیع شده است

اقتصاد ایران: ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: برای پایداری تامین آرد، گندم مورد نیاز دو ماه کارخانه های آرد استان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران از اتخاذ تدابیر ویژه برای مدیریت بحران و تأمین مستمر نان مورد نیاز شهروندان خبر داد.

وی تأکید کرد که تمامی اقدامات لازم برای پیشگیری از هرگونه اختلال در زنجیره تأمین آرد و نان، که از مهم‌ترین نیازهای معیشتی مردم محسوب می‌شود، انجام شده است.

وفائی‌نژاد با بیان این مطلب اظهار داشت: به‌منظور اطمینان از پایداری تأمین آرد و نان در شرایط بحرانی و بروز مشکلات احتمالی ناشی از شرایط جوی، گندم مورد نیاز بیش از دو ماه مصرف استان به کارخانجات آرد تحویل داده شده است.

وی با تاکید بر ذخیره‌سازی و توزیع آرد در سطح استان و جلوگیری از بروز کمبودهای احتمالی به روند تولید آرد و توزیع آن از طریق سامانه خرید نانوایان اشاره کرد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۵ درصد از آرد خریداری شده توسط نانوایان، تا اوایل اسفندماه در سطح شهرستان‌ها توزیع شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همچنین با بیان اینکه تدابیر ویژه‌ای برای برخی شهرستان‌ها در نظر گرفته شده تا حتی در صورت بسته شدن جاده‌ها یا محدودیت‌های دسترسی، مشکلی در تأمین نان مردم ایجاد نشود تصریح کرد: در شهرستان‌هایی که به دلیل شرایط جوی و احتمال بسته بودن راه‌های ارتباطی در موقعیت حساس‌تری قرار دارند، تأمین آرد با سرعت و دقت بیشتری انجام شده است.

دبیر کارگروه آرد و نان استان به موضوع ناترازی انرژی نیز اشاره کرد و گفت: در راستای مدیریت مصرف انرژی و پیشگیری از تأثیرات احتمالی قطع گاز بر روند تولید نان، توزیع آرد به‌صورت مویگری و تأمین سوخت جایگزین در دستور کار قرار گرفته است. این برنامه‌ها با هماهنگی دستگاه‌های متولی از جمله سازمان صمت، اتحادیه نانوایان، و شرکت فرآورده‌های نفتی و تحت مدیریت فرمانداران شهرستان‌ها در حال اجراست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ