«تحلیل تطبیقی مشروعیت کنزپول» منتشر شد

اقتصاد ایران: کتاب «تحلیل تطبیقی مشروعیت کنزپول و فعالیت های سفته بازی از منظر اقتصادی» نوشته بهروز میر و مهدی محمدی توسط انتشارات آذرفر و مهراب منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «تحلیل تطبیقی مشروعیت کنزپول و فعالیت های سفته بازی از منظر اقتصادی» نوشته بهروز میر و مهدی محمدی به تازگی توسط انتشارات آذرفر و مهراب منتشر و روانه بازار نشر شده است.

این کتاب در ۵ فصل به نگارش درآمده است. در فصل اول نویسندگان به تبیین مسئله مرتبط با موضوع پرداخته اند، در فصل دوم دیدگاه ها و مکاتب مختلف در اقتصاد سنتی و اسلامی درباره پول و کنزپول بررسی شده است، فصل سوم به توضیح روش گردآوری اطلاعات اختصاص دارد، فصل چهارم نیز کنزپول های اعتباری امروزی و فعالیت های سفته بازی از منظر اقتصاد اسلامی با تاکید بر منابع مرجع شهید صدر بررسی شده است و در نهایت در فصل پنجم راهکارهایی برای هدایت صحیح اعتبارات ارائه شده است.

در بخشی از متن این کتاب می خوانیم:

به نظر می رسد رویکرد اسلام برای عرضه بیشتر پول، تنبیهی و ممنوعیت کنز آن باشد در حالی که اقتصاد سنتی به دنبال تشویق و پرداخت پاداش تحمل ریسک از دست دادن فرصتهای سودآور آتی است. لذا برای تحریک عرضه سرمایه های پولی پیشنهاد افزایش نرخ بهره را بیش از نرخ بهره انتظاری افراد می نماید . در حالی که در اسلام تأکید اصلی بر افزایش سرعت در گردش درآمدی پول و ممنوعیت درآمد ناشی از تحمل ریسک و نیز کنز پول به هدف سوداگری با عایدی بیشتر در آینده است. لذا در این کتاب با مراجعه به آرا اقتصاددانان مسلمان از جمله شهید سید محمد باقر صدر و با استفاده از نظریات مکتبوب ایشان وهم چنین روایات مطروحه در این خصوص مکتب اقتصادی اسلام در خصوص مشروعیت کارکرد سوم به عنوان وسیله ذخیره ارزش بودن پول و کنز دارایی های مالی و پول مورد توجه قرار خواهد گرفت و در نهایت نهادها و سیاست های مطلوب برای رفتار سازی عوامل اقتصادی در چارچوب اقتصاد اسلامی پیشنهاد خواهد شد.

این کتاب با ۱۴۷ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۸۰ هزارتومان عرضه شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ