قیمت طلای جهانی ۲۲ بهمن؛ انس ۰.۵۶ درصد افزایش یافت

اقتصاد ایران: قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۵۶ درصد افزایش به ۲۸۷۶ دلار و ۹۶ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، طلا در معاملات روز دوشنبه نزدیک به رکوردی که در معاملات پایان هفته گذشته به آن رسیده بود معامله می‌شود. تمایل برای خرید طلا در بین سرمایه‌گذاران به‌عنوان یک پشتوانه ایمن افزایش یافته است. تصمیم ترامپ برای وضع عوارض بر کالاهای مختلف نگرانی درمورد جنگ تجاری در دنیا را افزایش داده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۵۶ درصد افزایش به ۲۸۷۶ دلار و ۹۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۴۶ درصدی به ۲۹۰۱ دلار رسیده است.

ترامپ اعلام کرد از امروز ۲۵ درصد عوارض بر واردات فولاد و آلومینیوم به آمریکا وضع می‌کند. وی همچنین اعلام کرد قصد دارد عوارض متقابل بر واردات از بسیاری از کشورها را از این هفته آغاز کند.

تحلیلگران عقیده دارند این جنگ تجاری جهانی قیمت طلا را در کوتاه‌مدت به ۲۹۰۰ تا ۲۹۱۰ دلار می‌رساند.

طلا همواره یک سرمایه‌گذاری ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های اقتصادی و مالی بوده، اما فضای نرخ بالای بهره تمایل به خرید این فلز گران‌بها به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده را پایین می‌آورد.

مقامات فدرال رزرو در روز جمعه اعلام کردند بازار اشتغال آمریکا مثبت است، اما واضح نبودن سیاست‌های ترامپ بر رشد اقتصادی تأثیر می‌گذارد و نرخ بالای تورم باعث می‌شود بانک مرکزی عجله‌ای برای پایین آوردن نرخ بهره نداشته باشد.

در زمینه ژئوپلیتیکی، ترامپ گفت پیشرفت‌هایی در مذاکره با روسیه جهت پایان دادن به جنگ اوکراین وجود داشته، اما جزئیاتی درمورد این گفت‌وگوها با ولادیمیر پوتین ارائه نداد.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۳۲ دلار و ۴۰ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۲۴ درصدی ۹۸۱ دلار و ۲۱ سنت معامله می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ