باهنر: در فناوریهای نو رتبههای تک رقمی در جهان داریم
اقتصاد ایران: دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست خبری با اشاره به پیشرفت رتبه علمی ایران در دنیا گفت: امروز ما در فناوریهای نو در زمینه علوم هستهای، نانو و بایو رتبههای تک رقمی در جهان داریم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا باهنر عضو حقیقی مجموعه تشخیص مصلحت نظام و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست خبری که در خبرگزاری مهر برگزار شد، گفت: دهه فجر و آغاز چهل و هفتمین سال استقرار نظام اسلامی و اعیاد شعبانیه را تبریک میگویم. انشاءالله خداوند بصیرتی به ما دهد که راه و سیره ائمه را درک کنیم و در این راه قیام کنیم.
وی در پاسخ به خبرنگار مهر راجع به تربیت سیاستمدار در کشور با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و استقرار چهلسالگی نظام جمهوری اسلامی ایران، افزود: رهبری در فرازهایی در این بیانیه به اصول جاودانی نظام نظیر استقلال و آزادی اشاره داشتند و فرمودند که برخی ایدهآلها با واقعیتها فاصله دارد؛ مطالبه رهبری این بوده که در چهل سال دوم جوانان تلاش کننده فاصله بین ایدهآلها و واقعیتها را پُر کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه راجع به فاصله بین نسلی سخن گفت و یادآور شد: نسلی داریم که انقلاب را درک نکردند و سوالهایی دارند و باید توجه کنیم آن زمان که انقلاب شد، کشورها در دنیا در شاخصهایی رتبهبندی داشتند. گزارش سازمانهای بینالمللی نشان میدهد که در شاخصهای نظیر علوم انسانی آن زمان کشورها چه وضعیتی داشتند. امروز ما در فناوریهای نو در زمینه علوم هستهای، نانو و بایو رتبههای تک رقمی در جهان داریم.
باهنر خاطرنشان کرد: زمانی در تهران بیمارستانها پر از پزشکان بنگلداشی، پاکستانی و هندوستانی بود و ما در شاخص بهداشت در دوران انقلاب در آسیا از آخر دوم بودیم و حالا طبق گزارش سازمان جهانی رتبه ۳ یا ۴ را از میان ۷۰ کشور داریم و این در حالی است که فقط ۸ سال جنگ تحمیلی ۱۰۰۰ میلیارد دلار به زیرساختهای ایران صدمه وارد کرد.
باهنر که دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین است، اظهار کرد: هم اکنون برترین پزشکان در رشتههای تخصصی را در کشور داریم که حتی برخی از آنها در اروپا مشهورتر از ایران هستند. در ۳۱ استان ایران بیمارستانها توان پیوند عضو دارند.
وی بار دیگر به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به فاصله میان واقعیتها و ایدهآلها که در عالم سیاست هم رخ داده توجه کردهاند. برخی از کشورها بر مبنای انتخاب مردم امور سیاسی خود را اداره میکنند و تنها جایی که میتواند کادر حکومتی را تربیت کند احزاب هستند. ما در کشورمان ۲۰۰ حزب داریم اما احزاب کم جمعیت و کم ظرفیتی هستند و گروههای کوچکی هستند. برخی اوقات بعضی از آنها دور هم جمع میشوند و جبهه تشکیل میدهند انتخاباتی برگزار میشود و تا انتخابات بعدی فعالیتی نمیکنند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین حزبی که در عرصه سیاسی فعالیت مستمر بکند را در کشورمان خالی دانست و افزود: هم اکنون زمینه شکلگیری احزاب قدرتمند در کشور را نداریم شاید یکی از دلایل آن خود ما سیاسیون باشیم. زیرا بسیاری از افراد منافع حزب را میخواهند اما حاضر نیستند هزینههای حزب را بپردازند.
در حال تکمیل…