هادیانپور: صنایع حق مردم شازند را ادا نکردهاند
اقتصاد ایران: شازند- نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: صنایع در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی خود، حق مردم این شهرستان را ادا نکردهاند.
به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ هادیانپور پیش از ظهر شنبه در آئین بهره برداری از پنج طرح شرکت توزیع برق استان مرکزی اظهار کرد: آبان ماه سال جاری در نشستی با حضور استاندار مرکزی، معاون اجرایی رئیسجمهور و معاونان وزارتخانههای محیط زیست، نیرو و نفت مصوب شد که مازوتسوزی متوقف شود که این مهم به مدت سه هفته انجام شد اما به دلیل ناترازی انرژی، شورای عالی امنیت ملی مجدد مجوز مازوتسوزی را صادر کرد.
وی با بیان اینکه حرکت به سمت نیروگاههای خورشیدی و انرژیهای تجدیدپذیر در اولویت اقدامات است، افزود: این نیروگاهها امکان تولید انرژی پاک و بدون آلاینده را فراهم میکنند و باید بهعنوان یک راهکار اضطراری مورد توجه قرار گیرند.
پیش بینی اعتبار برای تأمین موتور آب برای ۳۰ هزار حلقه چاه آب در کشور
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیش بینی اعتبار در بودجه برای تأمین موتور آب برای ۳۰ هزار حلقه چاه آب در کشور گفت: تأمین این تعداد موتورآب در سال آتی میتواند وابستگی آنها به شبکه برق سراسری را کاهش دهد و راهکار مناسبی در راستای تأمین انرژی است.
هادیان پور افزود: آلودگی ناشی از مازوتسوزی برای مردم اراک و شازند یک فاجعه است و بر اساس آمار وزارت بهداشت سالانه حدود ۷۰۰ نفر از شهروندان این ۲ شهر در معرض خطر جدی قرار دارند که از این تعداد، ۱۲۶ نفر در شازند و مابقی در اراک هستند.
وی تاکید کرد: صنایع، با وجود درآمدزایی بالا، حق شهرستان شازند و مردم آن را ادا نکردهاند.
هادیان پور ادامه داد: ضروری است که با اجرای تمهیدات لازم، ازجمله بهره گیری از ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر و پنلهای خورشیدی، تأثیر آلایندهها کاهش یابد و سلامت مردم حفظ شود.
وی ادامه داد: برای تکمیل مسیر کریدوری آزادراه و تسهیل سفرها و ترانزیت، احداث مسیر سهراهی راهجرد تا مرز بروجرد ضروری است.
وی با اشاره به جاده ارتباطی شازند به ازنا گفت: این جاده یک مسیر بیناستانی محسوب میشود اما به دلیل وضعیت نامناسب این مسیر ۲۵ کیلومتری هر هفته شاهد حوادث و تصادفات هستیم.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مناسب بودن بافت زمین شازند برای کشاورزی گفت: این شهرستان از حیث ساخت مسکن حمایتی محروم مانده که این امر موجب مهاجرت جوانان شده اما اکنون پیگیری احداث مسکن ارزانقیمت و حمایتی در یک قطعه زمین ۲۰ هکتاری واقع در پشت ساختمان دادگستری مورد توجه ویژه است.
نرخ بیکاری در شازند ۱۴ و هفت دهم درصد است
هادیان پور تصریح کرد: در شهرستان شازند، مدرسه تیزهوشان تعطیل شده و طی سال گذشته ۱۸۰ نفر از فرهنگیان درخواست انتقالی دادهاند.
وی ادامه داد: نرخ بیکاری در شازند ۱۴ و هفت دهم درصد است که از میانگین استان بالاتر بوده و افزایش این آمار، موجب رشد آسیبهای اجتماعی، اعتیاد، طلاق و خودکشی خواهد شد.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عملکرد مدیران قبلی گفت: با وجود صنایع متعدد در شازند، حدود ۷۰ درصد از نیروهای شاغل در واحدهای تولیدی این شهرستان از سایر مناطق کشور تأمین میشوند و ما به دنبال احیای حق مسئولیت اجتماعی و اشتغال مردم شازند در صنایع هستیم.
طرح انتقال فاضلاب شازند به آستانه پس از ۹ سال هنوز تکمیل نشده است
نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طرح انتقال فاضلاب شازند به آستانه، پس از ۹ سال هنوز تکمیل نشده و هدف ما اتمام این طرح در بازه زمانی ۲۰ ماه آتی است.
وی با اشاره به اینکه مدیرعامل پتروشیمی شازند نیز علیرغم قرارداد انتقال فاضلاب مهاجران و تبدیل آن به پساب قابل مصرف، به تعهدات خود عمل نکرده است، گفت: با توجه به بحران کمآبی و اهمیت مدیریت منابع، باید از پساب به جای آبهای زیرزمینی استفاده شود چرا که در این راستا چارهای جز مدیریت بهینه منابع آب نداریم.
هادیان پور بیان کرد: لازم است با چاههای پتروشیمی و پالایشگاهها که در حال برداشت بیرویه از منابع زیرزمینی و سد کمال صالح هستند، مقابله شده و از فعالیت آنها جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه ساخت بیمارستان، جزو اولویتهای طرح ششم توسعه شازند بوده، اما پس از ۹ سال هنوز محقق نشده است، گفت: شازند تنها شهرستان استان مرکزی است که بیمارستان دولتی ندارد و این موضوع باعث مشکل جدی در تأمین پزشک و خدمات درمانی شده است.
نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تأمین رضایت مردم و بهبود وضعیت معیشتی مردم باید در اولویت اقدامات دولتمردان قرار گیرد.