همکاری معاونت علمی و آموزش و پرورش استثنایی برای ارتقاء سلامت شناختی

اقتصاد ایران: با هدف بهبود شیوه‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه آموزش و پرورش استثنایی، تفاهم‌نامه‌ای میان دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، به منظور ارائه بهترین شیوه‌ و روش‌های پژوهشی، آموزشی و توانبخشی در حوزه آموزش و پرورش استثنایی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک، میان سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و سالار قاسمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در محل موسسه آموزش عالی علوم شناختی درشهر پردیس به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه، با ارائه راهکارهای پژوهشی و تخصصی، سطح مهارت‌ها و توانمندی‌های کودکان و دانش‌آموزان و همچنین میزان دانش و آگاهی مربیان در این حوزه افزایش می‌یابد.

در این راستا، طرفین در زمینه‌های مختلفی از جمله راه‌اندازی و تجهیز مرکز جامع علوم شناختی در زیرمجموعه سازمان آموزش و پرورش استثنایی، تأسیس مراکز جامع ارزیابی، تشخیص و توانبخشی، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی و پژوهشی مشترک، تربیت نیروی انسانی متخصص، ایجاد کارگروه‌های مشترک تشخیصی و آموزشی، انتشار منابع علمی، و شناسایی دانش‌آموزان مستعد و دارای نیاز همکاری خواهند داشت.

مهدوی، موضوع «سلامت شناختی در سطح جامعه» را از اولویت‌های اصلی این ستاد خواند و بیان کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی، از ذی‌نفعان اصلی حوزه سلامت شناختی به شمار می‌رود که به دنبال افزایش مهارت‌ها و توانمندسازی کودکان و دانش‌آموزان و ارتقاء سطح دانش و آگاهی مربیان است.

قاسمی نیز با ابراز خرسندی از توسعه همکاری‌های مشترک میان این سازمان و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی اظهار کرد: با انعقاد این تفاهم‌نامه، فصل جدیدی از همکاری‌ها میان طرفین آغاز خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ