منطق اسلام و قرآن کریم رفتن زیر بار ستم و زورگویی‌ها را نمی‌پذیرد

اقتصاد ایران: ورامین- رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه برخی می خواهند با آمریکا مذاکره کنیم گفت: منطق اسلام و قرآن رفتن زیر بار ستم و زورگویی‌ها را نمی‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ضیاالدین آقاجان‌پور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته ورامین با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر روزهایی خدایی است، که شامل حال ملت ایران شده است، اظهار کرد: ورامین شهری است که به ندای رهبر نهضت اسلامی لبیک گفت و مردم آن از گلوله نترسیدند، چنانکه امام همواره از نقش شهدای ۱۵ خرداد در شکل‌گیری انقلاب اسلامی یاد می‌کردند.

آقاجان‌پور با بیان اینکه نظام پهلوی وابسته به اجانب بود و مردم ایران نمی‌خواستند نوکر باشند افزود: ایجاد انقلاب اسلامی رویداد بزرگ قرن بود.

وی در ادامه عنوان کرد: ملت ایران دست رد بر سینه بیگانگان زد و امروز برای حفظ استقلال کشور هزینه‌های فراوانی را داده است ولی بعضی‌ها می‌خواهند با آمریکا مذاکره کنیم و آسایش و آرامش را در این می‌دادند در حالی که این طور نیست منطق اسلام و قرآن کریم زیر بار ستم و زورگویی‌ها را نمی‌پذیرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه در عاشورا فریادمان همیشه «هیهات من الذله» است عنوان کرد: ما بر این شعار ثابت قدم مانده‌ایم و خواهیم ماند.

وی قوی‌شدن را راه مبارزه با دشمنان دانست و اظهار کرد: فرزندان شما در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شبانه‌روز تلاش می‌کنند تا در مقابل زیاده‌خواهی دشمنان بایستیم و امروز نیروهای مسلح ما در اوج اقتدار است و دانشمندان ما کاری کرده‌اند که دشمنان جرأت تهاجم به این کشور را در ذهن بیمار خود هرگز نمی‌کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ