اعتبار قطره چکانی درد تولید را دوا نمی‌کند/ تخصیص آب کشاورزی افزایش یابد

اقتصاد ایران: خرم‌آباد- نمایندگان اقشار مختلف مردم لرستان در دیدار با رئیس قوه قضاییه از مسائل و مشکلات حوزه تولید، دامداری و کشاورزی این استان گفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز پنجشنبه در جریان سفر رئیس قوه قضائیه و هیئت عالی قضائی به لرستان، جلسه دیدار غلامحسین محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه با اقشار مختلف مردم در سالن جهاد کشاورزی این استان برگزار شد.

ضرورت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های دانه درشت‌ها و شفاف سازی در این رابطه

حجت الاسلام حسینی امام جمعه بروجرد و نماینده روحانیون و طلاب در سخنانی با بیان اینکه کار دستگاه قضائی بسیار حساس و مهم است و در گزینش قضات باید توجه شود، اظهار داشت: تکریم ارباب رجوع هم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه کاهش اطاله دادرسی خواست مردم است؛ البته کاهش یافته که انتظار داریم بیش از این کاهش یابد، گفت: راه اندازی کارخانه‌هایی که مشکل قضائی دارند هم مطالبه مردم در راستای ایجاد اشتغال است.

امام جمعه بروجرد در ادامه با تاکید بر تسریع در رسیدگی پرونده‌های دانه درشت‌ها و لزوم شفاف سازی در این رابطه، عنوان کرد: ارائه درس اخلاق به قضات به طور مستمر باید از سوی قوه قضائیه مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه به داد کارخانه نساجی بروجرد برسید، گفت: به کارگران این کارخانه ظلم شده، امیدواریم این امر از سوی رئیس قوه قضائیه مورد توجه قرار گیرد.

لزوم فراهم کردن زمینه سرمایه‌گذاری در لرستان

حسین مهرداد نماینده نخبگان لرستان در این نشست در سخنانی با تاکید بر اینکه نگاه ویژه ای باید به آموزش شود، مردم حق و حقوق خود نسبت به دولت را نمی‌دانند، اظهار داشت: نگاه ویژه به حوزه آموزش و برنامه ریزی لرستان باید صورت گیرد.

وی با تاکید بر فراهم کردن زمینه سرمایه‌گذاری در لرستان با تفویض اختیار به استاندار لرستان در جهت رفع موانع تولید، گفت: این امر راهگشای بیکاری و ایجاد تولید و اشتغال است.

سرمایه در گردش ویژه واحدهای دامداری پرداخت شود

مینا شکیبا راد نماینده قشر دامداران هم در سخنانی اظهار کرد: متأسفانه سهم استان‌ها در بازپرداخت و سود تسهیلات یکسان است، اما نیاز است که در استان‌هایی مانند لرستان، در بحث تسهیلات طیور زمان بازپرداخت بیشتر و سود تسهیلات کم شود.

وی با بیان اینکه هزار و ۷۰۰ واحد دامداری و مشاغل وابسته به آن در لرستان داریم که نیازمند هفت همت سرمایه در گردش هستند، گفت: اگر این اعتبار پرداخت شود، شاهد افزایش اشتغال در لرستان خواهیم بود.

نماینده قشر دامداران لرستان تاکید کرد: اعتبارت قطره چکانی دردی از مشکلات حوزه دامداری و صنایع وابسته لرستان را دوا نمی‌کند.

اعتبارات قطره چکانی درد تولید را دوا نمی‌کند/ تخصیص آب کشاورزی افزایش یابد

مهم‌ترین مشکل حوزه کشاورزی لرستان آب است

صادقیان نماینده کشاورزان استان هم با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل حوزه کشاورزی لرستان آب است، اظهار داشت: علی‌رغم منابع آبی فراوان در لرستان، اما سهم استان از منابع آب کرخه و دز بسیار ناچیز است.

وی با بیان اینکه علی‌رغم پتانسیل لرستان در تولید آب، اما سهم لرستان در تخصیص آب اصلاً قابل مقایسه با استان‌های همجوار نیست، افزود: ۲۵ تا ۲۶ درصد اراضی کشاورزی لرستان آبی است، این در حالیست که این عدد در کشور ۵۰ درصد است.

نماینده کشاورزان لرستان با اشاره اینکه پروژه‌های شبکه آبیاری سدهای لرستان از سال‌ها قبل شروع شده و این در حالیست که پیشرفت فیزیکی آنها به ۸۰ درصد نرسیده است، گفت: دادستان باید در این رابطه اقامه دعوا کند.

۸۰ هزار هکتار از لرستان به طرح توسعه کشاورزی اضافه شود

صادقیان با بیان اینکه وضعیت آب شرب لرستان بدتر از این است، هیچکدام از شهرهای ما آب شرب پایدار ندارند، گفت: علیرغم وجود منابع آبی، اما لرستان تشنه است.

وی با بیان اینجا آب هست، شبکه هست، کسی نیست بهره برداری کند، گفت: درخواست ما این است که ۸۰ هزار هکتار از لرستان به طرح توسعه کشاورزی اضافه شود.

نماینده کشاورزان لرستان با تاکید اگر به داد کشاورزی نرسید، کشت‌های ممنوعه رونق می‌گیرد، گفت: شوتی گری شأن مردم لرستان نیست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ