چگونه تحریم‌ها را خنثی کنیم؟/ گسترش روابط اقتصادی با چین و روسیه

اقتصاد ایران: یک نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن مثبت ارزیابی کردن برقراری و گسترش روابط تجاری و اقتصادی ایران با کشورهای تحریمی، وقوع این اقدام را عامل ایجاد قدرتهای جدید در دنیا برشمرد.

بهروز محبی نجم آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با راهکارهای جذب سرمایه خارجی در شرایط تحریمی فعلی اظهار کرد: کشورهایی که تحت تحریم هستند درک درستی از شرایط ما دارند و ما نیز با آنها درک متقابل داریم.

وی اضافه کرد: این محاصره و تبعیض ناروا را همزمان احساس می‌کنیم، در نتیجه کشورهای تحریم شده می‌توانند با هم ارتباطاتی برقرار کنند که در مسیر خنثی سازی این تحریم‌ها خواهد بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری‌های متقابل میان کشورها، تهاتر کالایی میان آنها و استفاده از فرصت‌های ویژه میان کشورها می‌تواند بسیار مفید باشد.

محبی نجم آبادی با تأکید بر اینکه کاملاً عقلانی است که کشورهایی که در دایره تحریم قرار گرفتند از این وجه اشتراک استفاده کنند، گفت: این وجه اشتراک آنها را به سمت همراهی و همکاری عمیق قرار می‌خواند و عقیده من این است که کشورهای بزرگی در دنیا وجود دارند که با وجود سیاست‌های یکجانبه آمریکا علیه ما، می‌توانند ما را حول این محور جمع کنند تا منافع مشترک خود را به وسیله یکدیگر تأمین کنیم.

وی با اشاره به سوابق روابط تجاری با کشورهایی مانند ونزوئلا، چین و روسیه تصریح کرد: لازم است روابط گذشته عمیق‌تر شوند و تداوم پیدا کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ارتباط تجاری گسترده میان کشورهای تحریم شده و کشورهایی مانند چین و روسیه منجر به شکل‌گیری قدرت‌های جدید خواهد شد، اذعان کرد: اگر این اتفاق شکل بگیرد ما با صف بندی‌های جدید مواجه می‌شویم که در دنیا جالب توجه خواهد بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ