ضرورت حمایت از بانوان کارآفرین ورامینی برای ارتقای تولیدات و عرضه محصولات

اقتصاد ایران: تهران- مدیرکل امور بانوان وزارت جهاد کشاورزی، بر لزوم حمایت از بانوان ورامینی برای بهبود کیفیت بسته‌بندی و عرضه بهتر تولیدات تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، طاهره قیومی، ظهر سه شنبه در بازدید از دستاوردهای عشایری، روستایی بانوان ورامینی که در اداره جهاد و کشاورزی ورامین برگزارشد، بر اهمیت حمایت از بانوان این منطقه برای ارتقای تولیدات و بهبود عرضه آن‌ها تاکید کرد و گفت: زنان ورامینی در تولیدات خود توانمندی‌های بسیاری دارند، به‌ویژه در عرصه‌های صنایع دستی و کشاورزی، اما برای رسیدن به بازارهای گسترده‌تر، نیاز به بهبود بسته‌بندی و استانداردسازی عرضه محصولات دارند.

وی در ادامه افزود: یکی از چالش‌های اصلی این بانوان، نحوه عرضه محصولات و عدم تطابق بسته‌بندی‌ها با استانداردهای بین‌المللی است. ما به دنبال این هستیم که علاوه بر ارائه تسهیلات مالی، دوره‌های آموزشی برای ارتقای مهارت‌های بسته‌بندی و معرفی محصولات به بازار داخلی و بین‌المللی برگزار کنیم.

مشاور و مدیرکل امور بانوان وزارت جهاد کشاورزی همچنین تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها و همایش‌های استانی، ملی و بین‌المللی می‌تواند فرصت مناسبی برای معرفی توانمندی‌های این بانوان باشد. اما این امر مستلزم فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای عرضه مناسب محصولات است و تا زمانی که شرایط لازم برای برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ مهیا نشود، برگزاری این رویدادها در سطح ملی با چالش مواجه خواهد بود.

قیومی در پایان گفت: با توجه به برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم، امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تحول چشمگیری در زمینه ارتقای عرضه و فروش محصولات بانوان ورامینی در بازارهای داخلی و جهانی باشیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ