حفاظت از تالاب‌ها در ایران به شکل هوشمندانه پیش می‌رود

اقتصاد ایران: سرپرست برنامه توسعه ملل متحد گفت: ایران زادگاه کنوانسیون رامسر است و ثبت بیست‌وهفتمین تالاب این کشور در روزهای اخیر در رامسر سایت نشان دهنده حفاظت هوشمندانه از تالاب‌ها در این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیشانی ایلانکا مداگانگودا لابه، سرپرست برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران در مراسم تمدید طرح حفاظت از تالاب‌های ایران با همکاری مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و برنامه توسعه ملل متحد، بیان کرد: طرح حفاظت از تالاب‌های ایران پس از ۲۰ سال همچنان تمدید شده و در حال اجراست و این نشان دهنده تعهد جمهوری اسلامی ایران به موضوع آب و تالاب است.

وی افزود: حفاظت از تالاب‌ها در زمینه‌های سیل و کربن نیز مورد اهتمام دولت جمهوری اسلامی ایران بوده است.

سرپرست برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران تاکید کرد: ایران به عنوان محل تولد کنوانسیون رامسر بوده و بر همین اساس نقش بسیار مؤثری در کنوانسیون‌های تنوع زیستی دارد و این باعث شده تا تأثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران در حفاظت از تالاب‌ها هوشمندانه باشد و بر همین مبنا دیروز ۲۷ مین تالاب ایران در کنوانسیون رامسر معرفی و ثبت شد.

مداگانگودا لابه تاکید کرد: این همکاری‌های بیست ساله باعث کاهش مواد شیمیایی و افزایش بهره‌وری کشاورزی شده و به همین دلیل امکان تمدید همکاری تا سه سال آینده مهیا خواهد بود و در چهار تالاب انزلی، شادگان و پریشان اجرایی خواهد شد.

وی تصریح کرد: دولت ژاپن ذیل این تفاهم‌نامه مبلغ ۶۹۰ میلیون ین را در اختیار این پروژه سه ساله که با مشارکت برنامه توسعه سازمان ملل متحد و دولت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود، قرار داده و این تفاهم‌نامه امکان‌هایی برای همکاری‌های منسجم و پیوسته با جوامع محلی و سازمان دولتی مهیا خواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ