استاندار اصفهان مطرح کرد؛ حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری اولویت‌های استان اصفهان در راستای توسعه اقتصادی

اقتصاد ایران: اصفهان - استاندار اصفهان بر اهمیت حمایت از بخش خصوصی و تولیدکنندگان تأکید کرد و خواستار توجه ویژه به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی‌نژاد ظهر سه شنبه در دیدار با دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری و بخش خصوصی به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی استان تأکید کرد.

وی در این نشست که در روز سه‌شنبه برگزار شد، با اشاره به وضعیت کنونی تولید در استان، گفت: اصفهان به عنوان یک استان صنعتی، با چالش‌های متعددی روبرو است، اما صنعتگران ما با وجود این مشکلات، همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند و از تلاش‌های خود دست نمی‌کشند.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه تولیدکنندگان نیاز به حمایت و دلگرمی دارند، افزود: ما از مسئولان مربوطه تقاضا داریم که با انجام اقدامات مؤثر، به عنوان قوت قلب و دلگرمی برای تولیدکنندگان عمل کنند.

وی همچنین به ظرفیت‌های بالای استان در زمینه تولید و صادرات فرش دستباف اشاره کرد و گفت: تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف گلایه‌هایی دارند که باید به آن‌ها رسیدگی شود و در این راستا نیازمند مشاوره‌های تخصصی و سودمند هستیم.

استاندار اصفهان در ادامه به ظرفیت‌های دیگر استان در حوزه‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی اشاره کرد و تصریح کرد: استان اصفهان دارای پتانسیل‌های فراوانی در این زمینه‌ها است که باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای شود. با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها، می‌توانیم به توسعه اقتصادی استان کمک کنیم و زمینه‌های اشتغال و رونق تولید را فراهم سازیم.

وی تأکید کرد که همکاری و همفکری بین بخش‌های دولتی و خصوصی می‌تواند به حل مشکلات موجود کمک کند و به رشد و شکوفایی اقتصادی استان اصفهان منجر شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ