درخواست مغرب از کشورهای آفریقایی برای امنیت سابیری

اقتصاد ایران: وزیر دفاع ملی مغرب خواستار همکاری و هماهنگی بیشتر در زمینه امنیت سایبری در آفریقا شد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، همایش «امنیت سایبری آفریقا» با حضور کارشناسان بین‌المللی، مقامات دولت رباط، مدیران شرکت‌های فعال در زمینه امنیت سابیری و محققان و دانشگاهیان  در پایتخت مغرب برگزار شد. شرکت کنندگان در این همایش دو روزه درباره امنیت سایبری در آفریقا و مسائل راهبردی مربوط به تحول دیجتال بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

«عبداللطیف لودی» وزیر دفاع ملی مغرب در سخنرانی افتتاحیه همایش «امنیت سایبری آفریقا» با اشاره به افزایش تهدیدات علیه زیرساخت‌های دیجتالی در قاره سیاه گفت: شایسته است کشورهای آفریقایی درخصوص امنیت سایبری همکاری و هماهنگی بیشتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: مغرب خود را ملزم به تقویت همکاری با کشورهای آفریقایی می‌داند تا از این طریق با تهدیدات و چالش‌های سابیری در این قاره مقابله شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی مغرب، لودی افزود: این همکاری فضای امنی را برای فعالیت‌های سایبری  ایجاد می‌کند و به تقویت امنیت محیط دیجیتالی منجر می‌شود و از اقدامات دولت‌ها در انتقال دیجیتال حمایت می‌کند.

وزیر دفاع ملی مغرب با اشاره به اقدامات این کشور در زمینه پروژه خط لوله گاز نیجریه – مغرب و ایجاد بندری در ساحل اقیانوس اطلس برای متصل کردن کشورهای جنوب صحرای بزرگ آفریقا به این اقیانوس گفت: رباط همین رویکرد را دنبال خواهد کرد و در زمینه امنیت سایبری با کشورهای دوست همکاری خود را تقویت می‌کند تا در سایه آن توانمندی مغرب در حوزه هوش مصنوعی و غیره افزایش یابد.

وی در پایان از تلاش بسیاری از کشورهای عربی و آفریقایی در زمینه امنیت سایبری با ایجاد سیستم های ملی با قابلیت مقابله با چالش‌های سایبری قدردانی کرد.

 انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ