عبدالعلی زاده: تولید گاز «ال ان جی» پدیده‌ای خاص برای جلوگیری از نابودی جهان است

اقتصاد ایران: بندرعباس- نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی سیاست‌های کلی توسعه دریامحور استفاده از سوخت‌های فسیلی را اشتباه دانست و گفت: تولید گاز «ال ان جی» را پدیده‌ای خاص برای جلوگیری از نابودی جهان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عبدالعلی‌زاده در مراسم کلنگ زنی نخستین واحد بومی مینی «ال ان جی» کشور در کیش اظهار کرد: آینده‌ای روشن برای ایرانی که آیت الله خامنه‌ای خردمندانه رهبری آن را بر عهده دارد، متصور هستیم تا یک جامعه با ایمان و در صلح و آرامش تحویل آینده شود.

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور ادامه داد: امروز شرایط در عرصه جهانی رفته رفته تغییر کرده و انسان به سمتی در حرکت است که نسل‌هایی به دور از خشونت و در قالب یک زندگی توأم با آرامش تحویل جامعه دهد.

وی به کارگیری تلاش‌ها برای عمران و آبادانی کشور را برای آینده ایران بسیار ضروری دانست و افزود: امیدواریم با تلاش‌ها و همدلی ایجاد شده در کشور که سبب رشد اقتصاد و منجر به اشتغال زایی خواهد شد، امیدها به آینده ایران و یک زندگی دلنشین افزایش یابد.

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور تولید گاز «ال ان جی» را پدیده‌ای خاص برای جلوگیری از نابودی جهان بر اثر سوخت‌های فسیلی مخرب محیط زیست عنوان کرد و ادامه داد: شاید بزرگترین اشتباه انسان رفتن به سمت سوخت‌های فسیلی نفت و زغال سنگ بوده باشد.

وی اضافه کرد: امروز جهان به این نتیجه رسیده که سوخت‌های فسیلی ضربات سنگینی به محیط زیست وارد کرده و تغییرات اقلیمی وسیعی را رقم زده است.

عبدالعلی‌زاده با اشاره به فراگیر شدن استفاده از سوخت‌های پاک در عرصه جهانی، خاطر نشان کرد: انسان امروز به اشتباهات گذشته خود پی برده و دوره‌های مختلف نادانی را به سمت دانایی در حال طی کردن است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ