تارنمای تخصیص کمک‌های خارجی آمریکا از دسترس خارج شد

اقتصاد ایران: تنها چند روز پس از تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای تعلیق کمک‌های خارجی این کشور، تارنمای سازمان توسعه جهانی آمریکا(USAID) از دسترس خارج شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌ان‌ان، همزمان با تداوم موج گسترده تعلیق، تعدیل نیرو و توقف برخی طرح‌های خارجی دولت آمریکا، تارنمای سازمان توسعه جهانی این کشور از دسترس خارج شد.

دموکرات‌های کنگره آمریکا با ابراز نگرانی از تصمیم احتمالی دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور برای پایان دادن به فعالیت این سازمان به عنوان نهادی مستقل و ادغام آن در وزارت خارجه، تقابل با دولت ترامپ را درباره این موضوع تشدید کرده‌اند.

دموکرات‌ها بر این باورند که ترامپ برای حذف یک نهاد مستقل که بودجه آن را کنگره تصویب و تأمین می‌کند، هیچ اختیاری ندارد و علاوه بر این، فعالیت سازمان مذکور برای امنیت ملی آمریکا حیاتی است.

ترامپ اوایل بهمن در فرمانی اجرایی تمام کمک‌های خارجی این کشور را به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآورد. این فرمان با هدف ارزیابی انطباق برنامه‌ها با سیاست خارجی آمریکا صادر شده است. فرمان مذکور متعاقب فرمان اجرایی دیگری صادر شده که براساس آن وزیر خارجه آمریکا دستور دارد تا «سیاست خارجیِ اول آمریکا» را اجرا کند؛ هرچند جزئیات این سیاست مشخص نشده است!

در فرمان مذکور مقرر شده است که دفتر مدیریت و بودجه «توقف موقت کمک‌های خارجی را اجرا کند.» همچنین در این فرمان برای وزیر خارجه آمریکا بندی گنجانده شده است که براساس آن، او می‌تواند در برخی برنامه‌های توسعه‌ای «خاص» فرمان را اجرا نکند. علاوه بر این، در صورت صلاحدید وزیر خارجه با همکاری و مشورت مدیر دفتر مدیریت و بودجه، کمک‌ها زودتر از ۹۰ روز قابل ازسرگیری خواهند بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ